W
Elmas Üye
Daha oy kullanmadim.......
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

içlik şırnaklı değil ya ama nereli olduğunu söylemiyim bilinmesini istemiyor fghgfOnamadınız degilmi @malumatfuruş & @w adam fenomen oldu be yakında turistik oteller teklifte bulunacak
Ekli dosyayı görüntüle 33389
a aaa fenomenim cidden yaaa, hahah inanılmazzzz.Inamadınız degilmi @malumatfuruş & @w adam fenomen oldu be yakında turistik oteller teklifte bulunacak
Ekli dosyayı görüntüle 33389
a aaa fenomenim cidden yaaa, hahah inanılmazzzz.@yoSun ponçik yotube kanalımız açmamız lazım. ünlüyüm ben.
Hemen açalım ponçigim senin gibi bir ünlüyle ilk tabak imzanı almak isterim yemeğe davet et hadi benia aaa fenomenim cidden yaaa, hahah inanılmazzzz.@yoSun ponçik yotube kanalımız açmamız lazım. ünlüyüm ben.
benim oy 3 olmuş.
3.kişi kimse bir yemek ısmarlayayım ona.
Güzelliğinden nereli olduğu belli oluyor.... Hayır hayır İzmir değil.skkzkziçlik şırnaklı değil ya ama nereli olduğunu söylemiyim bilinmesini istemiyor fghgf
Evet bende yapcam tarif ver ponçişko:pİçoğlanı tarif yaz bebeyim bugün ondan yapıcam ajsjxdj
1 kilo tavuk göğüs, but ya da pirzolaİçoğlanı tarif yaz bebeyim bugün ondan yapıcam ajsjxdj