Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ay yok poncigim kirilmiyorum arkadaslarla sakalasiyoruzcanııımmm kırılma bana oy ver.
Bak burnuma soğan kokusu geldi gece gece........adam hayatına şırdan olarak devam ediyor belki de ve mutlu, lütfen rahatsız etmeyelim...
Hsjxjsjdkdjdyarışma beyaz ben SİYAH o kadar farklıyız, SIFIR oy.
Bu kadar seker olma yaaay sade 2 çimdik kıyma koymuşsun yaaa ayyyy. benim yemeğimin görüntüsü bile doyurucu hahaaayyy. hem gözü hem mideyi doyuran bir yemek.
Kıskanç fesat seni@ArifÇ. şampiyon oldunuz zaten gözün doysun. gözün hala yarışmada.
benim şu an iddia lig ve tavla turnuvasında gözüm var. burayı önemsememiştim, öyle bir helva yapıp geçiştirdim dlakşjdşlkas@ArifÇ. şampiyon oldunuz zaten gözün doysun. gözün hala yarışmada.
minnak kalbim Plesk'in kirli oyunları karşısında kaybetti...Vallahi @ArifÇ. Onu bunu boşver. @İç Oğlanı kadar yoksun adam kendine bile oy verdi. Sen onu bile beceremedin . Tutmuşsun yarışmaya renk katmaya geldim
Şaka bir yana ama bu yarışmada çok güleceğiz
helvan benden............yalnız hepiniz çok alemsiniz. şu zor günlerde yüzümüz güldü biraz. ölene kadar forumcuyum kesinlikle jkdfksfks
ama helva gece insanın tatlı çekince yaptığı bir tatlıdır ne yapayım yani......ya arifç bir de diyor ki tatlı yaptım gece atacağım diyooor. sanırsın baklava açmış. merak ettim ben alla alla ne yapmış olabilir acaba diye. helva yani helva.
helvayı sen yaparsan yiyenler ruhuma rahmet okur kesin. sana teşekkür etmem için ruhsar gibi geri gönderirler.helvan benden............
bana hayaletlik yapma oy ver.... dşalkdashelvayı sen yaparsan yiyenler ruhuma rahmet okur kesin. sana teşekkür etmem için ruhsar gibi geri gönderirler.