Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok daha nelerNiyeki yarma
Rakının yanına hamburger gider
Sana ekmek cikmaz burdan bosuna beklemeKırılsın kırılsın. Kaos istiyoruz, kavga istiyoruz.
ender bey sağ olun var olun. utanıyorum ya.Harbiden kim ne derse desin ama kimse bu yarışmada @İç Oğlanı eline su dökemez
Oyu sana verdim prenses
hayatım bu mümkün değil 1 oy 1 oydur. arifç'ye oy moy veremezdim.ya içlik'in kendine oy vermesi sjkdfksfjk bu yarışmaya bayılıyorum ya çok eğlendiriyor beni. bari arif ç'ye oy verseydin, o zaten kazanamaz. adsfjs
kahkaha attım sen çok yaşa. ve bu çok doğru jfjfjdhdşjslsjskjsjsjjshhahaghagaha çünkü tek rakibi aynadaki yansıması....
önceki yarışmada da kendime oy vermiştim. hep kendim jcjdhhdOha yaaa sjsjjsj
ya napim gözüm kendimden başkasını görmüyor jfjfjjddBilseydim kendime oy verirdim püüüü ,İç Oğlanı çok hoşsun ya ama .P
yarmagülcüm çok doğru karar teşekkürler ıhıhıhım.İçoğlanı dedimm ama aklım 2 şey de daha kaldı profiterol ve hamburgerrr :/
Iç oğlanı için kulis yapıyorum..Niye bu çaba arkadaşlar ?
Almanların bir sözü vardır , marifetli eller sadenin kulis yaptığı ama sonunda iç oğlanınin kazandığı bir yarismadir
olsun Almanlar yalan söylemez nsnsIç oğlanı için kulis yapıyorum..
Ölüyü diriltsin diye yaptım, kimse ölmesin, hepimiz kardeş kardeş yaşayalım diye...Arif sana un helvası yapmayı öğreticem kurabiye kıvamında allah canını almasın....bu helva ölüyü diriltir ansjxdj
Arada gökhan var ona göre kullan oyunu sen yinede.. sjksksolsun Almanlar yalan söylemez nsns