Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet Hilal'cim tam bir havuç baklava muhteşem bir tadi vardı baklavam diye demiyorum ama şahaneydiyosun kendin mi yaptın onu?? tadı nasıldı?
Gerçek dost işte her şekilde destekliyor hdjssjSade... Yosun... Morfi...
Beni çok zorladınız kızlar ama oyumu Sadişe verdim ya da vermek zorunda bırakıldım,bilemiyorum.dlfkj
tehdid etmişsinGerçek dost işte her şekilde destekliyor hdjssj
Ben sen miyim betehdid etmişsin![]()
Yaaaaa ama amaaaa yerim bak seniiiiii ağzında iyi laf yapıyor eşşşekkk:=)Ben sen miyim bekazanmak hırsı bürümüş seni baklavanı övmek için benim kisirimi eziyorsun ben tek kelime etmiş mıyım baklavan için
çünkü biz dostuz.. Ha sen ha ben ne fark eder shsjksk
Üzdün....Sade... Yosun... Morfi...
Beni çok zorladınız kızlar ama oyumu Sadişe verdim ya da vermek zorunda bırakıldım,bilemiyorum.dlfkj
Amin Morfi'cim sessiz atın çiftesi pek mi oluyordu:pÜzdün....
Allah IF üyelerini Sade'nin gazabından korusun amin skfhdskfjh
yazıklar olsun emeğe saygıda kalmamış katılmada şerbetsiz hali de mevcut Emre bey gidip bakınız kaile almıyorum sözlerinizi çekemiyorsunuz hıh :=)Bir Elazığ li olarak Yarmagül un içli köftesine oy verecektim ki elim Eftelya nın Kayseri Yağlamasına gitti ve oyumu yağlamadan yana kullandım.
O değil de Yosun hazır baklava alıp evde üstüne fıstık döküp adını yazmış diye 1.oluyor ilginç![]()