Marifetli Eller 4 "Oylama"

• Kullanıcı Deep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yarışmalar
Konu sahibi son olarak 31 gün önce görüldü

Marifetli Eller Yarışıyor!

• yoSun

Kullanılan: 28 41.2%
  • Sade

Kullanılan: 14 20.6%
  • ArifÇ.

Kullanılan: 3 4.4%
  • Justice

Kullanılan: 1 1.5%
  • Kitai

Kullanılan: 0 0.0%
  • Plesk

Kullanılan: 2 2.9%
  • Yarmagül

Kullanılan: 10 14.7%
  • Morfinyus

Kullanılan: 4 5.9%
  • Nyctophilia

• EFTELYA

• Kullanılan toplam oy
    68
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben yossiyi seçtim yalnız yeminle birinin yemeğini kedi maması sandım hangi kafayla onu yapmış çözemedim

Oylamada geriye dusunce savciliga vermek yok, bastan anlasalim.

Adil bir yarisma olmasi temennisiyle kullandim bende oyumu.

Emegi gecen herkesin ellerine saglik.

Ya aslinda favorim 1- sevgili Yosun ellerine sağlik en iyisiydi.
Kitai çok kolayına kaçmış.jfks
Yarma'cım senin azıcık kalın geldi köftelerin bana .D
Sade kusuruma bakma bebeğim bulgur bana dokunuyor, başka bir seçim olsaydı kesin oyum sanaydı.:)
ArifÇ tekerlek gibi olsa da gönlümü çeldi.jfkkd

Diğer arkadaşların ki de enfes duruyor ellerinize sağlık. "Sevdiklerime azcık takılayım istedim yanlış anlaşılmaz inş."

Sade... Yosun... Morfi...
Beni çok zorladınız kızlar ama oyumu Sadişe verdim ya da vermek zorunda bırakıldım,bilemiyorum.dlfkj

Ben sen miyim be :D kazanmak hırsı bürümüş seni baklavanı övmek için benim kisirimi eziyorsun ben tek kelime etmiş mıyım baklavan için :( çünkü biz dostuz.. Ha sen ha ben ne fark eder shsjksk
Yaaaaa ama amaaaa yerim bak seniiiiii ağzında iyi laf yapıyor eşşşekkk:=)

Bir Elazığ li olarak Yarmagül un içli köftesine oy verecektim ki elim Eftelya nın Kayseri Yağlamasına gitti ve oyumu yağlamadan yana kullandım.

O değil de Yosun hazır baklava alıp evde üstüne fıstık döküp adını yazmış diye 1.oluyor ilginç :D

Bir Elazığ li olarak Yarmagül un içli köftesine oy verecektim ki elim Eftelya nın Kayseri Yağlamasına gitti ve oyumu yağlamadan yana kullandım.

O değil de Yosun hazır baklava alıp evde üstüne fıstık döküp adını yazmış diye 1.oluyor ilginç :D
yazıklar olsun emeğe saygıda kalmamış katılmada şerbetsiz hali de mevcut Emre bey gidip bakınız kaile almıyorum sözlerinizi çekemiyorsunuz hıh :=)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri