mankenler fakirlerle mi çıksın

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Herkes konuya görseldekinin Özge Ulusoy olmadığını söylemeye gelmiş :ddd

kadın manken hakediyor, peki bizim manken olmayan ev kızlarının zengin koca istemeleri ne olacak. :cici:

Tencere kapak misalidir bu işler gündem olmaya çalışmış

Üstteki yorumdan sonra söyleyecek bir şey yok. :liv:

istenmeyen gelin degilmiydi bu ?

Konu goy goyluk bir konu olduğu için rahatça alıntılayabilmeniz adına Forumsal Cafe'ye taşınmıştır.

Garbin biriysem sevemezmiyim,
Aşkla karın doymaz diyen benmiyim
Şimdi çok zenginsiz ben aynı garip
Sana bir buket gül veremezmiydim..

Demiş Ümit Abimiz eyyy Özge Hanım

"Babanın fakir olması senin suçun değil, ama kayınpederinin fakir olması senin suçun. Çünkü insan babasını seçemez ama kayınpederini seçebilir" cümlesini hatırlatan konu başlığı.

Tabiki kadın cümlesinin devamında "eli ekmek tutan biri istemez misiniz" diye olayı dramatize ediyor. Ancak eli ekmek tutmak ile eli ekmek fırını tutmayı birbirine karıştırıyor belli ki. Sabancı lan bu. Eli ekmek tutuyor da ne demek...

Öte yandan yine de kadının bu söylemini taşa tutmuyorum. Pratikte olan bir gerçeği söylemiş. Sevdiğim olsun gerekirse bir kulübede yaşarım dese buna kim inanır? Belki alkış kıyamet kopar ama herkes uyduruyor der. Sadece mankenler değil, çoğu kişi böyle değil mi? Ekonomik yapı nedeniyle, yarının insan hayatına neler geleceğini bilememe insanların "aşk" ilişkilerine kadar müdahale ediyor maalesef.

Söylemeden geçemeyeceğim ama kadın bunu üniversitede bir söyleşide söylemiş. Hangi üniversite bu kadının hangi görüşlerini merak edip de çağırmış merak ediyorum doğrusu.

Fakirler olmasa bu kadar meşhur olurlar mı acaba

Malesef halkimizda boyle bir olgu var. istiyorlar ki basarili kadin da unlu kadin da zengin kadin da guzel kadin da kendisini secsin. Karsidaki erkek zenginse, sanki tek kriter olarak bunu kullanmis gibi suclama, linc girisimine basliyor (elbette bunu kriter olarak kullanan kisiler de olabilir, ki bunda bile bir sorun yok) Sanki, erkekler fiziksel guzelligi on planda tutmuyorlarmis gibi, son derece samimiyetsiz ve on yargili davraniliyor. Elbette ki kendi camiasindan veya karsilasma ihtimali daha cok olan kesimden birisiyle beraber olacak. Karsisindaki erkegin de kendi yasam kalitesine yakin bir hayatta olmasini veya bu standardi yasatmasini bekleyecek. Insanlari secimlerinden dolayi yargilamayi bir birakin da daha onemli konulara odaklanin

Kim kendisinden uc nokta da bir insanla birlikte ki?
Ha söylemi biraz saçma şekilde olmuş o ayrı.

Taşlamadan önce, benzer hayat standartlarına ve sosyal çevreye sahip olduğunuzu düşünerek aynı soruya cevap verin lütfen. Türk filmlerinde değiliz, lütfen gerçekçi olalım.

Hiç bilmiyordum şu ana dek=) Lüzumsuz insanların lüzumsuz söylemleri olsa gerek.

Olaya biraz objektif bakmak gerek, kadının kendi kriterleri var. Olaya maddiyat olarak baktığından dolayı böyle bir cümle kullanmış ki kendi çerçevesinde haklı. Fakir biri olsam ben onunla çıkmak istemem ve çıkamam. Kadının bakımı var, giyimi var, denize gitmesi var, barlarda eğlenmesi var. Ben bu aktivitelere para yetiştiremem ona bakamam o yüzden zenginle birlikte olmalı ki kendini ona göre şekillendirsin.
Diğer bir hususa değinirsek bir bayan öğretmen bakkal, inşaat işçisi yada hamal biri ile evlenir mi? Eğer o da evlenmiyorsa söylenen söze de kızmamak lazım:)
Zengin fakir statüsü olarak da aylık geliri 10 bin olan bir doktor bile belki onun için fakir statüsündedir ki çıktığı kişi sabancı düşünün artık :)

fakirlen ben çıkmıyom mankenler ben deil çıkabilir :pppp

kiminin parası yok fakir
kiminin zekası yok zengin.

Geri