mankenler fakirlerle mi çıksın

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
E peki fakirler tostlarla mi ciksin demek geldi içimden. .

kajsdklasd napsın kız pis fakirlerlemi çıksın :D
fakir adam gururludur güçlüdür vurdumu kırar ağzını mankende istemez

Biz fakirlerin de mankenlerle çıkmaya hakkı yok mu :(

Ben de Mr. Sabancı ile sevgili olsam tabii istemem fakir :dd
İnsanın beyni fakir olmasın Özgeciğimm. :)

Çıtayı yüksek tuttuğu için söylemesi kolay ona göre.

Özge Ulusoy'dan skandal açıklama: Mankenler fakirlerle mi çıksın
Özge Ulusoy, skandal bir açıklama yaptı. Hacı Sabancı'dan ayrılan Ulusoy, "Mankenler fakirlerle mi çıksın" diyerek ilişkilerinde aşkı değil parayı aradığını açıkça belli etti. Hacı Sabancı ile ayrılığının ardından aşktaki önceliklerini anlatan Özge Ulusoy, zenginliğe önem verdiğini "Mankenler fakirlerle mi çıksın" sözüyle açıkça belli etti.

224727_103492776405219_100002334913637_34394_1263423_n.jpg

İş adamı Hacı Sabancı, Özge Ulusoy ile sevgiliyken sık sık "Parası için birliktedir" eleştirilerine maruz kalıyordu. Ulusoy skandal açıklamlarıyla bu eleştirileri resmen haklı çıkardı.

"MANKENLER FAKİRLERLE Mİ ÇIKSIN?"

Yapmış olduğu son açıklamada "Mankenler fakirlerle mi çıksın" diyen Ulusoy bu sözü ilişkide paraya önem verdiğini gösterdi.

Haberin geri kalanı Kaynak Sagdan soldan topladım :)

Özge Ulusoy'dan skandal açıklama: Mankenler fakirlerle mi çıksın
Özge Ulusoy, skandal bir açıklama yaptı. Hacı Sabancı'dan ayrılan Ulusoy, "Mankenler fakirlerle mi çıksın" diyerek ilişkilerinde aşkı değil parayı aradığını açıkça belli etti. Hacı Sabancı ile ayrılığının ardından aşktaki önceliklerini anlatan Özge Ulusoy, zenginliğe önem verdiğini "Mankenler fakirlerle mi çıksın" sözüyle açıkça belli etti.

224727_103492776405219_100002334913637_34394_1263423_n.jpg

İş adamı Hacı Sabancı, Özge Ulusoy ile sevgiliyken sık sık "Parası için birliktedir" eleştirilerine maruz kalıyordu. Ulusoy skandal açıklamlarıyla bu eleştirileri resmen haklı çıkardı.

"MANKENLER FAKİRLERLE Mİ ÇIKSIN?"

Yapmış olduğu son açıklamada "Mankenler fakirlerle mi çıksın" diyen Ulusoy bu sözü ilişkide paraya önem verdiğini gösterdi.

Haberin geri kalanı Kaynak Sagdan soldan topladım :)
Ama bu özge ulusoy değil

Kaşar fiyatları da malum tabii, fakirlerin gücü yetmiyor haliyle.​

Sen zenginlerle çıkarsın ama internetteki bikinili fotoğraflarına fakirler bakar.
Fakirler ve tuvalet kağıdı olmasa koca bir hiçsin.

Tamam ama yukarıdaki foto Özge Ulusoy gibi durmuyöğr nightblue kardeşceğizim. Çok fazla sağdan soldan toplamışsın gibin.

Mankenler fakirle mi çıksın siz de kızı şeyapıyorsunuz. Manken kız, senin benimle mi çıksın. Benimle zaten çıkamaz tabi fakat yani normal bir erkekle mi çıkacak kız. Gönül işi değil, hesap işi çünkü bu işler. İnsan Anna hanımefendiye hak vermeden edemiyor: Ayy lafa bak.

Manken derken güzel kadınlardan bahsedilmek isteniyor.
Elbette tercihlerini istedikleri yönde kullanacaklardır.
Bunda ayıp günah yok.

sabancı olsam senle çıkmazdım
özge hanım

Geri