Manken olmak ıstıyorum

Konu sahibi son olarak 4237 gün önce görüldü
Kardeşim bunlar hep seni kıskandıklarından böyle diyorlar. Yolun açık var git, ünlü olursan bizi de görürsün. Baktın olmadı, gel buraya sanayiye atılalım.

Dalga felan yok kardeşim, sonuçta denemesen bir şey olmayacak, dene ve gör. Zaten deneyeceksin, yoksa içinde kalacak. Demek istediğim burada bu kadar sormana gerek yok, olmadıysa dünyanın sonu değil.

adamsn boyle yorumlar yapın usta allahına kurban kardesım ama işin diger kısmını bılmıyorsun tabiki sen katılma dedın dıye gırmeyecek degılım ama şoyle dusun herkes aynada gördügünün 5 katı guzel görünürmüş kendıne ya ben yakısıklı degılde oyle hıssedıyorsam ? tanımadıgım ınsanların gorusunu almak bana mantıklı geldı acıkcası

Ya yakışıklıysan ve ben seni yakışıksız görürsem?

Kendini yakışıklı görüyorsan az önce ifade ettiğimi gibi cesaretin ve zekan da varsa, usulünce yol izler, başvurunu yapar neyin ne olduğunu görürsün. Sora sora Bağdat'a gidecek adamı New York'a gönderirler. Sen bildiğini yap. Başkalarının aklıyla hareket edilmez böyle bir konuda. Söz konusu olan senin hayatın.

Bir de, karı kız kovalayan mankenlerden olma. Yüreğini koy.

Ya yakışıklıysan ve ben seni yakışıksız görürsem?

Kendini yakışıklı görüyorsan az önce ifade ettiğimi gibi cesaretin ve zekan da varsa, usulünce yol izler, başvurunu yapar neyin ne olduğunu görürsün. Sora sora Bağdat'a gidecek adamı New York'a gönderirler. Sen bildiğini yap. Başkalarının aklıyla hareket edilmez böyle bir konuda. Söz konusu olan senin hayatın.

Bir de, karı kız kovalayan mankenlerden olma. Yüreğini koy.

eyw ustaaaa

Bende bu konu için ne diceğimi bilemedim açıkcası yani :D Arkadan vurdurursan yolunu bulursun açık ve net budur yani bir şeylerden fedakarlık etmen gerekir bende boşuna yorma kendini olmaz diye düşünüyorum bende ama denemektende bir şey cıkmaz

Bir ajansa başvur, onlar gerek görürlerse yarışmaya sokarlar zaten seni. Olmadı dizilerde, reklamlarda ya da katalog çekimlerinde faydalanırlar senden.

Sırf foto koyup benden manken olur mu bakın diyemi üye oldun ilginç :dusun:
Forumlarda bunun cevabını arıyorsan kusura bakma senden bi cacık olmaz valla

Ajanslara başvuru yapsan daha etkili olurdu diye düşünüyorum aradıkları kriterleri taşıyor gibisin..Umarım olursun..

kaç numara ayakkabı giyiyon sen : )

Allah başka dert vermesin.
Bir Çağatay Ulusoy gökten podyumlara dizi setlerine inmedi sonuçta. dskşfjs
Araştırma yaparsan bu konuyla ilgili çizeceğin yolda yardımcı olur diye düşünüyorum.

Geri