olcan adın
Üye
İyilikten maraz doğar, cevap vermeyin .s.s
ne alakak ki hocam?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İyilikten maraz doğar, cevap vermeyin .s.s
torpil felan yuzunde mı dedın![]()
beyin kasi hangi aletle calistiriliyor ?
merak ettim
Tek derdın bu olsun
gelecek vaadediyorsun
Kardeşim bunlar hep seni kıskandıklarından böyle diyorlar. Yolun açık var git, ünlü olursan bizi de görürsün. Baktın olmadı, gel buraya sanayiye atılalım.
Dalga felan yok kardeşim, sonuçta denemesen bir şey olmayacak, dene ve gör. Zaten deneyeceksin, yoksa içinde kalacak. Demek istediğim burada bu kadar sormana gerek yok, olmadıysa dünyanın sonu değil.
adamsn boyle yorumlar yapın usta allahına kurban kardesım ama işin diger kısmını bılmıyorsun tabiki sen katılma dedın dıye gırmeyecek degılım ama şoyle dusun herkes aynada gördügünün 5 katı guzel görünürmüş kendıne ya ben yakısıklı degılde oyle hıssedıyorsam ? tanımadıgım ınsanların gorusunu almak bana mantıklı geldı acıkcası
Ya yakışıklıysan ve ben seni yakışıksız görürsem?
Kendini yakışıklı görüyorsan az önce ifade ettiğimi gibi cesaretin ve zekan da varsa, usulünce yol izler, başvurunu yapar neyin ne olduğunu görürsün. Sora sora Bağdat'a gidecek adamı New York'a gönderirler. Sen bildiğini yap. Başkalarının aklıyla hareket edilmez böyle bir konuda. Söz konusu olan senin hayatın.
Bir de, karı kız kovalayan mankenlerden olma. Yüreğini koy.