Stauffenberg
Gümüş Üye
Dene ama sansin az
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
anladım kardesım olumsuz yorumlarında sebebbını alsam super olurDene ama sansin az
Hadi bakalim bol sans sonuclari haber ver bize![]()
bacak boyun kaç.
maraz
Senin bi olumsuzlugun yok hocam bence.
Torpil dondugunu dusunuyorum sadece o islerde.
bmys yani best model yerleştirme sınavında çıkacak o soru, ölçmedim ama 120'dir heralde mi yazıcaksın. bacak boyu önemli.
foruma sırf bunun için mi üye oldun
pazarlama, yok.
mal sunumu, yok.
serbest pazar, yok.
malın maliyeti, yok.
kalitenin öne çıkarılması, yok.
bu sektördeki hangi terimden anlatmaya başlayacağıma karar veremedim. Falına bakmak istiyorum ben.
Kaç yaşına gelmiş, 184 boy sahibi olmuşsun. Dalağında azıcık cesaret, yüreğinde azıcık samimiyet, kafanda bir miktar beyin varsa buraya konu açıp bunu insanlara sormazsın ya da soruyor gibi yapmazsın.
Ben girmeni salık verirsem ve insanlar girmeni salık verirse, insanlar salık verdiği için mi gireceksin?
Veya herkes deneme derse, denemeyecek misin?
Bence spor salonuna gidip acilen beyin kası çalıştırman gerek. Bu yoruma dokunan forum yöneticisi olursa, onun da şahsına övgüler yağdıracağımın bilinmesini isterim.
Her ajansa başvurma, iyice incelemeni yap, öyle form felan doldur. Kapora isterler, dosya masrafı isterler, çekim ücreti derler, vs.. İsmini cismini bilmediğin yerlerde zamanını harcama..
Yolun açık olsun..
halk oylaması olsa keşke oyumuzu sana verirdik.
içinde kalmasından iyidir gayet iyi bence denemelisin en azından denedim dersin hayalinin peşinden git![]()