Manisa’ya Çin mahallesi kuruluyor

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bak @Lefty
Kanal İstanbul yapıldı mı. O kadar arazi satışı oldu. Kanalın projesi çizildi. Etrafına yapılacak yalılar villa siteleri parkalar bahçeler maketten pazarlandi.

Nooldu. Olmadı dimi. Olmaz.

Bu da olmaz.

Çinliler yapar. Türkiye'den Avrupa daha yakın. Gemi ile Çin'den göndermek masraflı ve zaman alıcı. Süveyş kanalı etrafında da savaş var. Nasıl Suriye iç savaşı senelerdir ve hala devam ediyorsa, orası da 10 - 15 yıl sakinleşmez.

Senin arkadaş kesin bay Recep gibi ekonomist olduğu için sonu öyle olmuștur. Kendine bak her şeyi görürsün bir pasaport alacak paran yok ama konuşuyorsun.

Ben memnunum canım, bana her şey ucuz oluyor bu enflasyon ile. Maaş € olunca rahat yaşıyorsun Türkiye gibi ülkelerde.

Ula Pontos İsmail Almanya Türkiye'den gelen zeytinlerle dolu, çeşitleri saymakla bitiremeyiz. Zeytinyağı davar ama önemli olan piyasada rekabet edebilmek. Yılda 1 litre zeytinyağı alamıyorsun ama konuşuyorsun maşallah.
Odandan bi foto at. Kendini çekmek zorunda değilsin.

Odandan bi foto at. Kendini çekmek zorunda değilsin.
Evim yokki odamdan bir foto çekeyim, çadırda yaşıyorum. Ama en azından pasaportum var, vizeye bile ihtiyacım yok. Sen benden daha betersin Ediene'yi geçemiyorsun tabii Edirne'ye gidecek paran varsa.

Evim yokki odamdan bir foto çekeyim, çadırda yaşıyorum. Ama en azından pasaportum var, vizeye bile ihtiyacım yok. Sen benden daha betersin Ediene'yi geçemiyorsun tabii Edirne'ye gidecek paran varsa.
Pasaportundan at bi foto. Çadırından at. Mahalleden at.

BYD fiyatları ne ÖTV indirimi ne de teşvik sonrası ucuzlamadı! Müşteriye faydası olmayan teşvikler iptal edilsin!

BYD fabrika yatırımıyla hem prizli hibritler için ÖTV %80'den %30'a indi hem de %40 ek gümrük vergisi muafiyeti getirildi. Fakat bunların hiçbirinden yararlanamayan Chery'nin fiyatları Çin ile kıyaslandığında olması gereken seviyede iken BYD için aynısını söylemek güç.

Teşvikler ve vergi indirimlerine rağmen piyasadaki rakiplerine göre fiyatlanan Seal U DM-i, muhtemelen teşvik olmasaydı da aynı seviyeden satılacaktı. Müşteriye zerre faydası olmayan ÖTV indirimi ve vergi muafiyetlerinin BYD'ye rakip firmaları da etkileyeceği çok açık.

Güncelleme veriyorum, Chery ve BYD için 2026 yılına RFQ(request for quotation)'ya hazırlanılıyor.
Doktor vaziyet al.

Geri