climax
Elmas Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Herkes takip etsin ve BYD fabrika açtığı an mutlaka haberimiz olsun.Konuyu favladım, bekliyorum.
Byd fabrika açsın etekli foto atacam. Bak hava sıcaklığı iddiam da buydu ve kazandım. Bunu da kazanacam @Lefty
Odandan bi foto at. Kendini çekmek zorunda değilsin.Senin arkadaş kesin bay Recep gibi ekonomist olduğu için sonu öyle olmuștur. Kendine bak her şeyi görürsün bir pasaport alacak paran yok ama konuşuyorsun.
Ben memnunum canım, bana her şey ucuz oluyor bu enflasyon ile. Maaş € olunca rahat yaşıyorsun Türkiye gibi ülkelerde.
Ula Pontos İsmail Almanya Türkiye'den gelen zeytinlerle dolu, çeşitleri saymakla bitiremeyiz. Zeytinyağı davar ama önemli olan piyasada rekabet edebilmek. Yılda 1 litre zeytinyağı alamıyorsun ama konuşuyorsun maşallah.
Evim yokki odamdan bir foto çekeyim, çadırda yaşıyorum. Ama en azından pasaportum var, vizeye bile ihtiyacım yok. Sen benden daha betersin Ediene'yi geçemiyorsun tabii Edirne'ye gidecek paran varsa.Odandan bi foto at. Kendini çekmek zorunda değilsin.
Pasaportundan at bi foto. Çadırından at. Mahalleden at.Evim yokki odamdan bir foto çekeyim, çadırda yaşıyorum. Ama en azından pasaportum var, vizeye bile ihtiyacım yok. Sen benden daha betersin Ediene'yi geçemiyorsun tabii Edirne'ye gidecek paran varsa.
Bekle beklePasaportundan at bi foto. Çadırından at. Mahalleden at.
O kadar ödlek olma. Erkek ol biraz. Isırmayız seni.Bekle bekle
Kolay mı öyle. Valla senin %10'un kadar erkek olsam sevineceğim. Erkeklerin erkeği Pontos İsmail. Vatan sana minnettar, mertliğine, yüreğkliliğine,....... hayran.O kadar ödlek olma. Erkek ol biraz. Isırmayız seni.