ismail89
Platin Üye
Sen Almanlara teslim olmuşsun.Çinlilere teslim olarak mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen Almanlara teslim olmuşsun.Çinlilere teslim olarak mı?
Sadece ven mi, en az 3 Milyon Türk teslim olmuş ve hala da teslim olmak için kaçak yollardan gelenler var Almanya'ya.Sen Almanlara teslim olmuşsun.
Herkesi kendin gibi bilme.Sadece ven mi, en az 3 Milyon Türk teslim olmuş ve hala da teslim olmak için kaçak yollardan gelenler var Almanya'ya.
Güzel konuşuyorsun da bir pasaport alacak paran yok alsan bile kimse sana kelepir diye vize vermiyor. Ancak konuşuyorsun, elin zengin olacak Çinlisi oçin göbek atıyorsun. Neyse senin için gayet normal. Sen benliğini inkar ediyorsun, Pontosluğunu inkar ediyorsun,....... kölikten, kelepir hayattan zevk alman, onunla övünmen gayet normal.Herkesi kendin gibi bilme.
Diğer gurbetçilere bir bak, hepsi Audi, Mercedes, BMW kullanıyor. Sen, tabanlara kuvvet.
Tamam, at bi selfi şuraya.Güzel konuşuyorsun da bir pasaport alacak paran yok alsan bile kimse sana kelepir diye vize vermiyor. Ancak konuşuyorsun, elin zengin olacak Çinlisi oçin göbek atıyorsun. Neyse senin için gayet normal. Sen benliğini inkar ediyorsun, Pontosluğunu inkar ediyorsun,....... kölikten, kelepir hayattan zevk alman, onunla övünmen gayet normal.
Su olaydaki diyaloglariniz cok hosuma gidiyor ilgi ile takip ediyorum. Kurulacagi haberini yabanci medyada okudum, Belcika ile anlasma saglanamamis yuksek vergilerden dolayi, diger avrupa ulkeleri de yuksek vergi aldigi icin sanirim Turkiye'yi bu yuzden sectiler.Geliyorlar ve fabrikayı da kuracaklar!
Farklı pazar arayışına bu kadar şaşırmamak gerekiyor.
İşçilik ucuz asgari ücrete talim, vergi affı var,,.....Su olaydaki diyaloglariniz cok hosuma gidiyor ilgi ile takip ediyorum. Kurulacagi haberini yabanci medyada okudum, Belcika ile anlasma saglanamamis yuksek vergilerden dolayi, diger avrupa ulkeleri de yuksek vergi aldigi icin sanirim Turkiye'yi bu yuzden sectiler.
Biz derken? Ne zaman Pontos Çin 'e konşuydu?Biz Çin ile eskiden beri komşuyduk. Bizim için düyanın en uzun duvarını örmüşlerdi zamanında. Anlaşırız. Avrupalılar Asya kültürüne yabancı.![]()
Bilmiyorum melnur textil elden gitti Tr'de. Turkiye icin hicbir yoruma kesin diyemiyorum yarin bakarsin 2 kat vergi olurİşçilik ucuz asgari ücrete talim, vergi affı var,,.....
Var mı böyle başka bir cennet ülke yarırımcılar için?
Çinliler selfi atar dı. Sen atamıyorsun. Biraz modern ol.İşçilik ucuz asgari ücrete talim, vergi affı var,,.....
Var mı böyle başka bir cennet ülke yarırımcılar için?
Biz derken? Ne zaman Pontos Çin 'e konşuydu?
Tekstil, Avrupa ve Amerika'nın Türklere koyduğu kotalar nedeniyle bitti.Bilmiyorum melnur textil elden gitti Tr'de. Turkiye icin hicbir yoruma kesin diyemiyorum yarin bakarsin 2 kat vergi olur
Evet aynen tarım ve hayvancılığı bitirdikleri gibi.Çinliler selfi atar dı. Sen atamıyorsun. Biraz modern ol.
Tekstil, Avrupa ve Amerika'nın Türklere koyduğu kotalar nedeniyle bitti.
Fazla dert etme vatandaş memnun yeterki bayrak inmesin ezan susmasın.Bilmiyorum melnur textil elden gitti Tr'de. Turkiye icin hicbir yoruma kesin diyemiyorum yarin bakarsin 2 kat vergi olur
Bi sen memnun değilsin.Fazla dert etme vatandaş memnun yeterki bayrak inmesin ezan susmasın.
Senin arkadaş kesin bay Recep gibi ekonomist olduğu için sonu öyle olmuștur. Kendine bak her şeyi görürsün bir pasaport alacak paran yok ama konuşuyorsun.Bir arkadaşım bir şekilde kendi pazarlama şirketini kurmayı başarıp, bir de bir Alman iş adamı ile anlaşmıştı. Almanya'ya eşantiyon tükenmez kalem (reklamlı hediye kalem) göndereceklerdi. Kota nedeniyle iş olmadı. Arkadaşım battı ve geldi bizde tekrar ücretle çalışmaya başladı. Kaleme bile kota vardı (belki hala var)
Ben memnunum canım, bana her şey ucuz oluyor bu enflasyon ile. Maaş € olunca rahat yaşıyorsun Türkiye gibi ülkelerde.Türk Zeytin'ine bile kota var. Malki cinayeti olarak araştırırsanız, cinayetin sebebi o kısıtlamaya dayanıyor.
Bi sen memnun değilsin.
Bence de kuracaklar ancak @climax ısrarla kurmayacaklar ve şayet kurarlarsa etekli fotoğraf atacağım dediği için ben de titizlikle takip ediyorum.Su olaydaki diyaloglariniz cok hosuma gidiyor ilgi ile takip ediyorum. Kurulacagi haberini yabanci medyada okudum, Belcika ile anlasma saglanamamis yuksek vergilerden dolayi, diger avrupa ulkeleri de yuksek vergi aldigi icin sanirim Turkiye'yi bu yuzden sectiler.