Manchester City - Galatasaray (2-0)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
kupa bizim diyebiliriz, inanmayan terk etsin burayı.
İnanmaya inancımız tam ama kadromuz yeterli değil ve transfer edeceğimiz futbolcular bu sezon avrupa liginde oynamışsa kadroya yazamıyoruz bir futbolcu aynı sezon içerisinde iki farklı takımda oynayamaz.

Gidebildiğimiz yere kadar gidelim en azından kadromuzu koruyup sezon sonu ilk 18 sağlam kurulursa evet o zaman kupa için hayal kurabiliriz.

Skor tahmini olan var mı?

Galatasaray 3-1 ya da 4-1 yenilir diyorum. Normalde destekleyecektim ancak biz yenilince SEVİNENLER aklıma gelince vazgeçtim.

Okan Buruk, Manchester City karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu!

"Burada kazanıp ilk 16'nın içerisine girmek için elimizden geleni yapacağız. Çok önemli bir takıma karşı oynuyoruz. Hep kazanmaya odaklı bir takımla oynayacağız. İlk 8'in içerisinde yer bulabilmek için onlar adına önemli bir mücadele. Son bölümde kadro olarak toparlandık. Kadro genişliğine biraz ulaştık. Bu maçları çok iyi oynayan bir kadroya sahibiz. Hedefimiz burada kazanabilmek."

@Swat dil altı hapların falan hazır inş………..

@Swat dil altı hapların falan hazır inş………..
Toplam 10 oyuncu eksikleri varmış, Galatasaray çok şanslı gününde yine ve mutlaka kazanması gerekiyor.

Manchester City'de Galatasaray karşılaşması öncesinde forma giyemeyecek futbolcular şu şekilde: Josko Gvardiol, Ruben Dias, John Stones, Marc Guehi, Rodri, Nico Gonzalez, Mateo Kovacic, Savinho, Oscar Bobb ve Antoine Semenyo

- Alıntı -

Toplam 10 oyuncu eksikleri varmış, Galatasaray çok şanslı gününde yine ve mutlaka kazanması gerekiyor.
Karşımızdaki mcity Leftyciğim. Paf takımı bile Türkoları elek eder. Jfjfj
Aston Villa da eksikle gelmişti ama yenildik iyi oynasak da nispeten.

Kalecinin ağzına kadar bassak baskıdan her kurtuluşlarında topu kalede görebiliriz, geride beklesek bunalırız.

ALLAHIM beş on yeme korkusuyla beklerken galibiyet sevinci yaşatırsın inşALLAAAAAHHHHH

ben bi cuma namazı kılıp geleyim

gen-z-ile-gurur-duyuyorum-v0-cuzvp7fy5hse1.jpg

Maç için beklenti farklı şekilde yenileceğimiz. City dünyanın en iyileri arasında ama bu kadar eksik yakalamışken bizimkilerin ekstra efor sarf etmeleri gerekiyor. Sadece koşmak değil takımca hücum takımca defans. Yenilsek bile mücadele etsinler abi.

"İnsan hayal etmediği sürece başarılı olamaz. Önce hayal etmeli.."

F.T

rahat bir galibiyet bekliyorum

Geri