-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu maçın bir önemi kalmadı artık rahat takılacaz
Bodo yenilgisinin hırsını Galatasaray'dan çıkartacaklar diye düşünüyorum.Geçmiş olsun gs.....
Galiba alıyoruz ya 1-0. Galiba ama yani. Öyle hissettim…Ne hissettin
Hatta tam skor ver, bak biz şl öncesi arkadaşlarla şöyle bir şey yapmıştık
Not: Baştaki Nostradamus benim
Ekli dosyayı görüntüle 126085
Golü kim atıyor ?Galiba alıyoruz ya 1-0. Galiba ama yani. Öyle hissettim…
%99 çıktık ya. Golden emin değilim….Golü kim atıyor ?
Çok büyük ihtimal çıkıyormuşuz zaten galiba sanırım öyle diyolla
Beni neden aranıza almıyorsunuz ya? İlla ablama mı söyliyim? Dövdürürüm olm sizi!
Özrü kabahatinden büyük… Dostlar meclisi kabahatlar kanunu madde 666’da da açıkça belli olduğu üzere gıdıklanacaksın. Kaçışın yok.
Sosyal medya da bir adam var Monaco maçı öncesi; "Benim bildiğim Galatasaray Monaco'ya yenilir, Atletico ile berabere kalıp son maç City'i deplasmanda yener ve ilk 8 e giremedim diye ağlar." diye kehanette bulunmuştu.
Hatta averajla giremicez. Puanimiz yetcek 1 averajımız olduğu için giremicez…Sosyal medya da bir adam var Monaco maçı öncesi; "Benim bildiğim Galatasaray Monaco'ya yenilir, Atletico ile berabere kalıp son maç City'i deplasmanda yener ve ilk 8 e giremedim diye ağlar." diye kehanette bulunmuştu.Oraya doğru mu gidiyoruz acaba diyordum.
![]()