Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana abi demesinden rahatsız olmadığım nadir kızlardan
Lan bir tatlı, bir sevimli, ölürsünüz yemin ediyorum,
Baba atom karınca, anne şeker kız candy bunun, dolmuşta falan şanslı ama, oturunca şöför aynada göremiyor, para da isteyemiyor doğal olarak sgshdjdjs
Vallahi çok seviyorum
Kim derdi ki malumatı savunup banı açılsın diye neredeyse isyeeaan bayrağı açacağımı?
İlk geldiği zamanlarda pek yıldızımız barışmamıştı. O zamanlar garip bile gelmiştir. Sonradan hoşuma gitmeye başladı.
Büyük aşklar nefretle başlarmış. :p
Zeki ve mizahı güçlü birisi. Yıldızımızın barışmadığı dönemlerde bile gülümsettiği olmuştur mesajları. Hele bir tanesini hiç unutmuyorum. Şlkjlk Galatasaray konusuna 1905'te A'ya tepki olarak doğmuştur yazmış. Aklıma geldikçe hala gülümsüyorum.
Bence özgün bir kişilik. Banlanma bir daha. Senin gibi beyinlere ihtiyaç var. Kolay yetişmiyor bir malumat. Şlkşsjd
Uzun zamandır forumdan tanırım kendisini .. Hemen hemen hiç özel bir paylaşımımız olmadı .. Hatta taban tabana zıt görüşlerimiz de çoktur .. Ama bir kez bile bana karşı en ufak bir saygısızlığı olmamıştır ..
Mizah gücü, vicdan gücü, hayal gücü olan bir kardeşim ..
İnşaAllah Rabbim onun için hayırlı olanı verir ..
Yüksek insanlık vasıflarıyla (sevgi, saygı, hoşgörü, espritüellik, yardımseverlik, vs vs) sanalda yaklaşık 10 yıldır yüreklerimizde yerini almış prensesimiz. Tanrı yar ve yardımcısı olsun.