malumatfuruş

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
messengerden tavla oynadığımız ağır liseli decedted. ahhhahhha.

Bana abi demesinden rahatsız olmadığım nadir kızlardan :D
Lan bir tatlı, bir sevimli, ölürsünüz yemin ediyorum,
Baba atom karınca, anne şeker kız candy bunun, dolmuşta falan şanslı ama, oturunca şöför aynada göremiyor, para da isteyemiyor doğal olarak sgshdjdjs
Vallahi çok seviyorum

çengelköyde, ajda pekkanın yalısının yanında börek yerken görmüşler. kız zengin beyler.

canını yerim ya, nasıl da seviyorum, aman da aman hanimiş hanimiş sadasdasd :D

bakın bu kız bu sefer bir daha banlanırsa açık konuşuyorum, burayı yıkarım !! yıkarım yani !!

samimiyetiyle göz dolduran, yükselin de dediği gibi kız olamayacak kadar zeki, 10 numara 5 yıldız üst düzey bir karaktere sahip insanımsı.

O yokken bile nickini çok duymuştum, foruma renk kattığı aşikar..

bu kızları sevin, beyin fakiri insanların mitoz bölünmeyle çoğaldığı şu zamanda malumatfuruşların neslinin tükenmesine göz yummayın :D

Kim derdi ki malumatı savunup banı açılsın diye neredeyse isyeeaan bayrağı açacağımı?
İlk geldiği zamanlarda pek yıldızımız barışmamıştı. O zamanlar garip bile gelmiştir. Sonradan hoşuma gitmeye başladı.
Büyük aşklar nefretle başlarmış. :p
Zeki ve mizahı güçlü birisi. Yıldızımızın barışmadığı dönemlerde bile gülümsettiği olmuştur mesajları. Hele bir tanesini hiç unutmuyorum. Şlkjlk Galatasaray konusuna 1905'te A'ya tepki olarak doğmuştur yazmış. Aklıma geldikçe hala gülümsüyorum.
Bence özgün bir kişilik. Banlanma bir daha. Senin gibi beyinlere ihtiyaç var. Kolay yetişmiyor bir malumat. Şlkşsjd

Nikneym 10 uzerinden 11, cunku en sevdiklerimden xd

Şahsen tanımasam da kendisine sempati duyuyorum :cici:
Eğlenceli yapısı var hayatı dolu dolu yaşıyor en azından:papatya:

Yüzü çok tatlı. :dyg:
Miniş de olsa gördüm. :sırıt:
Yüzünü görse adminler kıyamaz banlamaya bence. :hppy:

Uzun zamandır forumdan tanırım kendisini .. Hemen hemen hiç özel bir paylaşımımız olmadı .. Hatta taban tabana zıt görüşlerimiz de çoktur .. Ama bir kez bile bana karşı en ufak bir saygısızlığı olmamıştır ..
Mizah gücü, vicdan gücü, hayal gücü olan bir kardeşim ..
İnşaAllah Rabbim onun için hayırlı olanı verir ..

Yüksek insanlık vasıflarıyla (sevgi, saygı, hoşgörü, espritüellik, yardımseverlik, vs vs) sanalda yaklaşık 10 yıldır yüreklerimizde yerini almış prensesimiz. Tanrı yar ve yardımcısı olsun.

Bu aralar gözüme takılıyor nicki. Kasmadan kıpır kıpır. Neşeli bir öğretmen hanım. Ekrana yapışıp kaldığım yorumlarının takibindeyim.

Geri