Malumatfuruş sevgilisi kim - Malumatfuruş son aşkı - Malumatfuruş fena yakalandı

Konu sahibi son olarak 24 gün önce görüldü
BMM47i5xyQMHpBlD-ul-Da_XBFQ6WDB4X3NxyH8-j10idLRPmotpxPlCDx4xK7Yn9ElwA6sIP_bts0hZ_nsWyJ44OCYk5OYWkEGnE9ODFnISEjxi5zVDRmYimV431wLNNCjRP0sN_GIwPZsZ-LoM=w342-h430-nc

hayır yanlış olmuş, manitam bu.

Hemen söylüyorum: 12 Ocak 91, Zonguldak. Üzerinize afiyet, büyük madenci yürüyüşünün üzerine doğmuşum. Koku yanıltmasın burç yorumunu. Anarşist, anarşist şeyler çıkabilir yükselenimde.

doğum saatini de yaz o da önemliymiş :p
benimki de 05.08.94 saat:03.40
evet bekliyoruz fjjfjf

Gece yarısı, tam emin değilim ama 01:00-03:00 arası olmalı. Murat kötü şeyler yazarsan, baştan söyleyeyim fala inanmıyorum kardeşim. Ama şu durumda falsız da kalamıyorum. Davşan hanım heves etmiş. :p

Fal değil ! Neyse bu sefer uzun uzun açiklamiycam adasfjkl

Objektif olmak zorundayim.......... :D

Gece yarısı, tam emin değilim ama 01:00-03:00 arası olmalı. Murat kötü şeyler yazarsan, baştan söyleyeyim fala inanmıyorum kardeşim. Ama şu durumda falsız da kalamıyorum. Davşan hanım heves etmiş. :p

Verdiğin saat araliklarina göre yükselenin ya Akrep ya Terazi.

Eğer Akrep ise göze çarpar bir uyum söz konusu Malumat in da Yengeç.
Normalde Oğlak ile Aslan düşman burçlardır fakat haritanda önemli bir Yay (Ateş) yerleşimi mevcut.
Venüs'ten aldigin 0 payli açı seni romantik biri yapıyor. Ay burcunun Yay olması Aslan'ı taşıyabilir fakat senin daha fedakar olman gerekiyor. malumat ikili iliskilerde ilgiye ve güvene çok önem veriyor gibi her gün farklı ,marjinal bir şekilde sevdiğini hissetirmen lazım.Ay burcun Yay olduğu için duygusal konularda bazen umursamaz olma eğiliminde oluyorsun özellikle iliskinin ileri safhalarinda bu durum gözlenebilir.
Saturn u guclu olan bir Oğlak sin malumat in da bu konuda fedakar olmasi lazim. Her ne kadar Guclu bir yay enerjisi hakim olsa da kati sınırlarinin olduğu durumlar mevcut.
Ikiniz de kolay kolay sinirlenen biri değilsiniz olumsuzluklarda uzlaşma açısından iyi bir enerji bu.
Eğer yükselenin Akrepse ister istemez kıskanç bir yapın olcak fakat abartili değil, her kadinin istediği seviyede.

Terazi ise romantiklik enerjin bir tık daha artacak.
Giyime kuşama önem veren tarz bir yapıya isaret eder. Bu da Aslan kadinin hosuna gider.

Bir yandan güven veren sadik bi es izlenimi cizerken (Oglak) bir yandan arada farkli arayislari olan bir imaj cizebiliyorsun (Yay).
Sıkılmaman ve sabirli olman gerek.
malumat sana gore gereksiz detaylarla daha fazla iç ice olma egiliminde. Uff demek yerine empati kurmalisin bu durumlarda.

Daha detayli uyumlara girmiyorum adadjkl fakat genel olarak uyumlu,yürümesi mümkün bir ilişki.

giphy.webp

Uyumlu çıkmış. :dyg: Yalnız baldız oğlanla aramdaki uyuma da bakmak gerek. Bu sınavı geçebilirim ama ondan şüpheliyim.

"Her gün farklı, marjinal bir şekilde sevdiğini hissettirmen lazım" - Bi de şu olay kafama takıldı, ne yapayım, okulunun önüne gidip üzerime benzin mi dökeyim, kendimi mi yakayım; müdürün önüne yazarkasa mı atayım?

korkunç podzemlje avatarını kaldırıp arizona dream avatarı koyan adam seni seviyorum demese de olur diyenler xdd

giphy.webp

Uyumlu çıkmış. :dyg: Yalnız baldız oğlanla aramdaki uyuma da bakmak gerek. Bu sınavı geçebilirim ama ondan şüpheliyim.

"Her gün farklı, marjinal bir şekilde sevdiğini hissettirmen lazım" - Bi de şu olay kafama takıldı, ne yapayım, okulunun önüne gidip üzerime benzin mi dökeyim, kendimi mi yakayım; müdürün önüne yazarkasa mı atayım?

Bilemiycem, malumati taniyan sensin :D

Geri