aegishjalmur
Platin Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
![]()
hayır yanlış olmuş, manitam bu.
Hemen söylüyorum: 12 Ocak 91, Zonguldak. Üzerinize afiyet, büyük madenci yürüyüşünün üzerine doğmuşum. Koku yanıltmasın burç yorumunu. Anarşist, anarşist şeyler çıkabilir yükselenimde.
Hemen söylüyorum: 12 Ocak 91, Zonguldak. Üzerinize afiyet, büyük madenci yürüyüşünün üzerine doğmuşum. Koku yanıltmasın. Anarşist, anarşist şeyler çıkabilir yükselenimde.
Gece yarısı, tam emin değilim ama 01:00-03:00 arası olmalı. Murat kötü şeyler yazarsan, baştan söyleyeyim fala inanmıyorum kardeşim. Ama şu durumda falsız da kalamıyorum. Davşan hanım heves etmiş. :p
![]()
Uyumlu çıkmış. :dyg: Yalnız baldız oğlanla aramdaki uyuma da bakmak gerek. Bu sınavı geçebilirim ama ondan şüpheliyim.
"Her gün farklı, marjinal bir şekilde sevdiğini hissettirmen lazım" - Bi de şu olay kafama takıldı, ne yapayım, okulunun önüne gidip üzerime benzin mi dökeyim, kendimi mi yakayım; müdürün önüne yazarkasa mı atayım?