Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Pff
Sen de aşı ol rahatla korkma bir şey olmuyor ama olmayana oluyor dikkat et benim eniştem koronadan vefat etti teyzem geçirdi hafif atlattı teyzem aşılıydi
Sen de aşı ol rahatla korkma bir şey olmuyor ama olmayana oluyor dikkat et benim eniştem koronadan vefat etti teyzem geçirdi hafif atlattı teyzem aşılıydi adamı ceset torbası ile gömdüler çok acı bir durum
Olmuyorum ya olmuyorum! Şuan covidim ben zaten. Ama yinede olmayacagım çünkü hiç bir faydası yoooook. Bazı ülkelerin yüzde 90 ı aşılandı rekor ölümler gerçekleşti hani sağlık hani koruma? OffffSen de aşı ol rahatla korkma bir şey olmuyor ama olmayana oluyor dikkat et benim eniştem koronadan vefat etti teyzem geçirdi hafif atlattı teyzem aşılıydi adamı ceset torbası ile gömdüler çok acı bir durum
Tamam geçirdiysen tek doz yetiyorOlmuyorum ya olmuyorum! Şuan covidim ben zaten. Ama yinede olmayacagım çünkü hiç bir faydası yoooook. Bazı ülkelerin yüzde 90 ı aşılandı rekor ölümler gerçekleşti hani sağlık hani koruma? Offff
Bilimin karşısında durma, tarafın bilimden ilimden yana olsunHala tek doz yetiyor diyor.
Sus LanBilimin karşısında durma, tarafın bilimden ilimden yana olsun
Tmm sinirlenme susuyorumSus Lan