maltepe'de aşı karşıtı miting

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bu şaka mi gerçekse valiyi hastaneye götürün bakırköy
Manis abi seni yasayan en efsane boomer ilan ediyorum. Ne bu böyle gençler kafa sallayıp zıplıyor deli gibi dan dan müzikle diyen eniştem gibi.
Şimdiki genclerin g*tnden pantolon dusucek gibi duruyor diyen dedem gibi.
Bizim zamanımızda böyle cem yilmaz falan yoktu. Deve kuşu kabare vardı "yandi gulum keten helva" diyen zeki alasya&metin akpınar vardı diyen babam gibi...
Rabbim uzun ömür versin. Ilk doğan abim..
Yaratılış sonrası dünyanın yer kabuğu henüz yeni yeni soğurken ayaklarının altı yanan en büyük ve kadim abim...

2 doz aşımı oldum..... hadi artık kimin kobayı, hangi teknolojinin çipi olacaksam olayım basın şu tuşa artık......

4.cüyü olacağım adamlar hala aşısız ne yapıyorsunuz siz ya.. .d

@Manisa pomak abi bu sen misin?

images

Ben devletin başındakilerin asla aşı oldugunu düşünmüyorum göstermelik yaptırdılar bence.

Yıllarca insan psikolojisi üzerine çalışıp müthiş bir korku salma projesi uygulayıp insanları hasta ettiler. Aşı olmadım Alanya da tatil yaptım bir tane maske takan görmedim. Ve ben hala şükürler olsun iyiyim..

aşı olmayan bi arkadaş var
seninkiler miting yapacakmış istersen katıl
dikkat et virüs kapma dedim
ben aşı karşıtı değilim eski usül aşıyı olurum
var dedim
yerli aşı çıksın falan dedi

aşı karşıtlığı yaptığından

Kristof Colomb Amerika'yı keşif ettiğinden sonra yerlilerin 99% Gripten boğulmuş. O zamana kadar o Kıta'da Grip yokmuş. Geriye kalan 1% hayatta kalmış. Onlara hiç bulaşmamış, yada etki yapmamış. Sonra Kıta'da çalıştırabilecek İnsan kalmadığı için Afrika'da köle ticareti başlamış.

Siz bence aşı olun. Herkese bulaşmaz, herkesi de etkilemez, ama etkilenenlerden olmayacağınızın bir bilimsel kanıtı yok.
Yeğen Corona olmuş ama hiç etkilenmemiş. Haberi de olmamış. Eşine hiç bulaşmamış. İzine gelip herkese bulaştırdılar, Annesi ve Babası ağır hasta oldular. Dedesi ölldü, Babaannesi (benim Halam) öldüler.

Corona Çin'de duyulmadan önce, bir tanıdığım bayan o belirtilerle hastaneye düşmüştü ve çok ağır bir Grip geçirdiği söylenmişti. Bize ziyaretine gitmediğimiz için küsmüstü. Bu hastalık bence daha önceden yayılmaya başladı.

Eskiden bir kaç kişiden yöresel yayılıyorduysa, şu an milyonlarca kişiden ve her bölgede eş zamanlı bulaşıyor.

Kristof Colomb Amerika'yı keşif ettiğinden sonra yerlilerin 99% Gripten boğulmuş. O zamana kadar o Kıta'da Grip yokmuş. Geriye kalan 1% hayatta kalmış. Onlara hiç bulaşmamış, yada etki yapmamış. Sonra Kıta'da çalıştırabilecek İnsan kalmadığı için Afrika'da köle ticareti başlamış.

Siz bence aşı olun. Herkese bulaşmaz, herkesi de etkilemez, ama etkilenenlerden olmayacağınızın bir bilimsel kanıtı yok.
Yeğen Corona olmuş ama hiç etkilenmemiş. Haberi de olmamış. Eşine hiç bulaşmamış. İzine gelip herkese bulaştırdılar, Annesi ve Babası ağır hasta oldular. Dedesi ölldü, Babaannesi (benim Halam) öldüler.

Corona Çin'de duyulmadan önce, bir tanıdığım bayan o belirtilerle hastaneye düşmüştü ve çok ağır bir Grip geçirdiği söylenmişti. Bize ziyaretine gitmediğimiz için küsmüstü. Bu hastalık bence daha önceden yayılmaya başladı.

Eskiden bir kaç kişiden yöresel yayılıyorduysa, şu an milyonlarca kişiden ve her bölgede eş zamanlı bulaşıyor.
O kadar değil öldüre öldüre vura vura bitirdiler hastalık veba etkisi de çok

Geri