maltepe'de aşı karşıtı miting

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
pamuk abi istanbul nüfusu 15 milyon

Abdurrahman Dilipak: İsteyen aşı olsun sonucuna katlansın, ben olmuyorum; pedofili Bill Gates, satanist Elon Musk'ın gönüllü kobayı olmayı reddediyorum​

Wuhuuu :d

Bütün istanbul gider imkanım olsa asidan değil baskılar için giderdim isteyen aşı olsun gidenlerin yüzde 99.9 aşı karşıtı değil baskılardan yasaklardan zorbaliklari protesto etmek için gidiyor

Pazartesi küçük oğlumu, dün büyük oğlumu kalbim kan ağlayarak aşıya götürdüm.
Çünkü eğitimi bırakın bir öğrenci belgesi almak için bile binaya girişinizde iki doz aşı istiyorlar.
Kim haftada iki kez PCR testi yaptıracak, vakit o kadar mı çok?
Tabi ki bunun adı zorbalık.
Artık hayat iki kısım. Gündüz işe gideceksin, yorgun argın eve gelip tekrar akşam PCR testi yaptırmaya gideceksin.

Pazartesi küçük oğlumu, dün büyük oğlumu kalbim kan ağlayarak aşıya götürdüm.
Çünkü eğitimi bırakın bir öğrenci belgesi almak için bile binaya girişinizde iki doz aşı istiyorlar.
Kim haftada iki kez PCR testi yaptıracak, vakit o kadar mı çok?
Tabi ki bunun adı zorbalık.
Artık hayat iki kısım. Gündüz işe gideceksin, yorgun argın eve gelip tekrar akşam PCR testi yaptırmaya gideceksin.
Kimseye sen ne istiyorsun denmiyor anlamadığım ası olanlar resmen virus enjekte oluyor sonra etrafına bulastiriyor neymis asisizlarla ayni yerde durmam neyse hocam gecmis olsun zorbaligin sonucunu umarim agır oderler:(

3 sene önce falan halsizlik için gittiğim hastanede (mevsim yaz) sıra beklerken elinde bir dosya ile hemşire geldi bana grip aşısı olmamı söyledi sebep dediğimde beni bütün bi kış koruyacagını söyledi red ettiğim de bir ton soru sordu neden niçin aşı olmaktan neden korkuyorsunuz vs istemiyorum aslında bir cevaptı ama ben yarım saat neden istemediğimi anlatmak zorunda kaldım. Not alıyordu..

Sonra aklıma aşılamayı önce çaktırmadan yapmak isteyen bir düşünce oldugunu ama bunu başaramayınca "herkes birgün korkudan aşı yaptıracak en yakınınızdakiler aşı olmadıgınız için sizi cahil görecek ve dışlayacak" diye izlediğim video aklıma geldi..
Hayırlısı diyelim :d

Ya ben şunu çok anlamıyorum kimi zaman devlet yaLan beyanda bulunuyor çok şeyi saklıyor diyorsunuz, ama konu aşı olunca yogun bakımları doluymuş devlet dedi diyorsunuz abi çelişmeyin lütfen ya

Devlet işime nasıl gelirse. SJSJSJS

Aşı salgını bitirmez kontrol altına almanı sağlar zaten. İnsanlar sanıyor ki aşı olduk hop abra kadavra covid yok ol skljsk
Tamam kendiniz olmayın da neden siğer insanların özgür iradesiyle yaptırdığı/yaptıracağı aşıya karışıyorsunuz.

devletimiz sağolsun aşısızlarla bir arada bulunabileceğimiz ortamları yeterince kısıtladı. aşısız biriyle aynı uçakta yolculuk yapmak istemem, aşısız ve maskesiz iş arkadaşımla aynı odada oturmak istemem. kendimi yeterince koruyorum ve başkasının şahsi kararı yüzünden karantinaya girmek, belki hastalığı ağır geçirmek, aileme ve sevdiklerime taşımak istemiyorum. aşı olmak istemeyen kendi bilir gerisini.

Hadi benim hatırım için aşı olun arkadaşlar. Sizi seviyorum ve kaybetmekten korkuyorum. Bende oldum ve hiç bir zararını görmedim. Acımadı bile. Muck, muck. Öptüm hepinizi.

Üsteki Akp li ismail değil cevabı vermiş aşı olmayanları kısıtlayin diyor. Biz diyoruz isteyen aşı olsun yukardaki diyor aşı olun iyi olmuş devam kısıtlamaya devam

• Beğen
Tepkiler: ne
Keyfim kahyası ve ben konudan çıkıyorum olmuyorum ama mecbur olursam da yapacak bişey kalmıyor. Çok ta tartışılacak bişey yok aslında. Şuan çok romantik bir ortamdayım bb :d

Niye sırıtıyo bunlar gevrek gevrek skljsk
Karşıtlıktan çok sanki eğlenceye gelmis gibiler skljsk

çok şükür ergenliğim bile böyle geçmedi.

Geri