Malta Adası Nasıl Bir Yer?

• Kullanıcı Azra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3310 gün önce görüldü
Adamların ekonomîsinde dil okullarının payı büyük. Çok ekonomik ama kimden duyduysam tavsiye etmedi. Eğlence olsun biraz da ingilizceye katkı olsun diyorsan git ama ciddi ciddi lazım bana diyorsan başka yerler düşünmelisin bence.

Ben ilk bir kaç kur Amerikan kültür derneğine git derim.(resmi olanı) ülkelerin resmi kültür dernekleri dil eğitimi bakımından çok çok iyidir. (Fransız kültür,İtalyan kültür vs.) Benim başka kurstan bir arkadaşım ingilizce eğitimini oradan almış,Çoğu kuruna orada gitmiş (A1,A2,B1,B2) ve şuan ingilizce duyduğu herşeyi anlıyor,1,5-2 sayfa rahat yazı yazabiliyor.Konuşabiliyorda.İngilizce konuşulan bir yere gitse hiç sıkıntı çekmez yani.Diyeceğim o ki en azından 2 kur buraya git(artık seviyen düşükse a1 a2 orta ise b1 b2) belli bir seviyen olsun,sonra gideceksen Malta'ya git.Çünkü dedikleri gibi türk çok ise pek faydası olmaz bencede.Gerçi seviyen orta ise ve amerikan kültürde b1,b2 eğitimi alırsan Malta'ya gerek kalmayabilir.

Dipnot olarak;İleri düzeyde dil öğrenmek için,en azından Avrupa dillerinde(İngilizce,Fransızca,Almanca vs.) Yurt dışı şart değil.Anadil seviyesine yakın bir seviye istiyorsan (C2) gidersin.Gördüğüm kadarıyla mütercim-tercüman olmayacağına göre de ona da gerek yok bence.

Pratik yapmadıktan sonra unutuyosun dili

Tapınak şovalyelerinin - illuminatinin dünyayı oradan yönettiğini duymuştum. Ama gerçeği nedir tam olarak bilinmiyor. :T:
Çok bilgilendiriciydi saol:D

Adamların ekonomîsinde dil okullarının payı büyük. Çok ekonomik ama kimden duyduysam tavsiye etmedi. Eğlence olsun biraz da ingilizceye katkı olsun diyorsan git ama ciddi ciddi lazım bana diyorsan başka yerler düşünmelisin bence.

Aynen bnde öyle düşünüorum teşekkürler:)

Ebediyen yurtdışında mı kalacaksın ki? yurtdışına gidip geldikten sonra pratik yapmasan gene unutursun.Pratik demek illa Yurtdışına gitmek değil.Dil seviyeni iyi biryere getirirsin,haftada bir kaçtane ingilizce film izlersin,mp3'ünde bol bol ingilizce şarkılar olur,ingilizce roman okursun arada.Böylelikle körelmemiş olur.Yurtdışına gidip geldikten sonra ingilizceyle alakanı kesersen yine unutursun.En azından çoğu şeyi.Annem Almanya'da yaşıyordu.Yıllarcada Almanya'da çalıştı.Şuan yanılmıyorsam 20 yıldır Türkiye'de.Bu süre zarfındada Almanca ile alakayı kesti.Hala konuşabilsede çoğu şeyi unuttuğunu söylüyor.

Geri