Malta Adası Nasıl Bir Yer?

• Kullanıcı Azra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3308 gün önce görüldü
Maltada bulunan ve ya Malta'nın nasıl bir yer hakkında bilgisi olan varmı yada Malta daki dil okulları hakkında.

dil için giden arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla çok fazla Türk olduğu için yabancı diline çok bi katkı sağlamıyormuş orası :T:

Yer bile buldum çok mu kötü ki İngilizcemin gelişmesi lazım

Okul düzeyinde bir bilgiye sahip değilim..
Ama malta bizim güney kıbrıs gibi bir ada hatta daha ufak..
Bi kaç sefer gitmişliğim bulunmakta , koskoca dünyada ufacıcık bir adanın içersinde yaşamak zor olsa gerek belli bir süreden sonra , ingilizcemi geliştirmek icin tercih edermiydim ben şahsen öyle bir yeri tercih etmezdim..

Onun yerine , başka seçenekler şanslar elinizde varsa oraları tercih planınızda ön planda tutsanız daha iyi olur..

Adaların biliyorsunuz en büyük sorunu su tüketimi :)
Buna benzer başlıca sorunlar mevcut..

Bir tanıdığım gitti oldukça memnundu canım uygun üstelik kendinide geliştirdi bayağı ama bu senin elinde daha çok :cici:

Teksasa da gitmişti bir arkadaşaım oda çok memnun kalmıştı :cici:

Bende amerika teksasi tavsiye ederim biraz uzak ama bence deger.​

hmm araştıraim da Amerika bayaği pahali 4.500 dolar civarı maalesef

Yazları serin ve yağışlı, kışları sıcak ve kurak geçen iklime sahip, hatunlarının beş para etmediği ülkecik. Dil kursları için Rusya, Ukrayna ve Kuzey Avrupa Ülkeleri' ni öneririm. Rusya ve Ukrayna çalkantılı olduğu için Kuzey Avrupa Ülkeleri revaçta. Bilhassa İsveç. İkliminin ve beslenme kültürünün farklılığından ötürü sahip olduğu taş hatunları sebebi ile dil öğrenilecek en gözde ülke. Mastor

Yazları serin ve yağışlı, kışları sıcak ve kurak geçen iklime sahip, hatunlarının beş para etmediği ülkecik. Dil kursları için Rusya, Ukrayna ve Kuzey Avrupa Ülkeleri' ni öneririm. Rusya ve Ukrayna çalkantılı olduğu için Kuzey Avrupa Ülkeleri revaçta. Bilhassa İsveç. İkliminin ve beslenme kültürünün farklılığından ötürü sahip olduğu taş hatunları sebebi ile dil öğrenilecek en gözde ülke. Mastor

Ya öff bitki örtüsünden bize ne, mesela kızlarıyla hemen sevişebiliyor muyuz ve içki fiyatları nasıl, bir de otobüse binince müsait bir yerde inebiliyor muyuz? Bunlar çok önemli olum.

Ben ilk bir kaç kur Amerikan kültür derneğine git derim.(resmi olanı) ülkelerin resmi kültür dernekleri dil eğitimi bakımından çok çok iyidir. (Fransız kültür,İtalyan kültür vs.) Benim başka kurstan bir arkadaşım ingilizce eğitimini oradan almış,Çoğu kuruna orada gitmiş (A1,A2,B1,B2) ve şuan ingilizce duyduğu herşeyi anlıyor,1,5-2 sayfa rahat yazı yazabiliyor.Konuşabiliyorda.İngilizce konuşulan bir yere gitse hiç sıkıntı çekmez yani.Diyeceğim o ki en azından 2 kur buraya git(artık seviyen düşükse a1 a2 orta ise b1 b2) belli bir seviyen olsun,sonra gideceksen Malta'ya git.Çünkü dedikleri gibi türk çok ise pek faydası olmaz bencede.Gerçi seviyen orta ise ve amerikan kültürde b1,b2 eğitimi alırsan Malta'ya gerek kalmayabilir.

Dipnot olarak;İleri düzeyde dil öğrenmek için,en azından Avrupa dillerinde(İngilizce,Fransızca,Almanca vs.) Yurt dışı şart değil.Anadil seviyesine yakın bir seviye istiyorsan (C2) gidersin.Gördüğüm kadarıyla mütercim-tercüman olmayacağına göre de ona da gerek yok bence.

Tapınak şovalyelerinin - illuminatinin dünyayı oradan yönettiğini duymuştum. Ama gerçeği nedir tam olarak bilinmiyor. :T:

Geri