Maltada bulunan ve ya Malta'nın nasıl bir yer hakkında bilgisi olan varmı yada Malta daki dil okulları hakkında.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dil için giden arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla çok fazla Türk olduğu için yabancı diline çok bi katkı sağlamıyormuş orası :T:
Yer bile buldum çok mu kötü ki İngilizcemin gelişmesi lazım
bence başka yerler düşün daha iyi olan yerler var
çok ucuz bir yer ve avantajları çok
o yüzden zaten Türklerin orda çoğunluk olması sen bilirsin yine de ben duyduklarımı paylaştım seninle :cici:
Yer bile buldum çok mu kötü ki İngilizcemin gelişmesi lazım
Bir tanıdığım gitti oldukça memnundu canım uygun üstelik kendinide geliştirdi bayağı ama bu senin elinde daha çok :cici:
Yazları serin ve yağışlı, kışları sıcak ve kurak geçen iklime sahip, hatunlarının beş para etmediği ülkecik. Dil kursları için Rusya, Ukrayna ve Kuzey Avrupa Ülkeleri' ni öneririm. Rusya ve Ukrayna çalkantılı olduğu için Kuzey Avrupa Ülkeleri revaçta. Bilhassa İsveç. İkliminin ve beslenme kültürünün farklılığından ötürü sahip olduğu taş hatunları sebebi ile dil öğrenilecek en gözde ülke. Mastor