Malmö - Galatasaray ( 2 - 2 )

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Kaç yediniz zorbalayacağım biri var da ndjfnnfbnfbdbdbbd

Türk takımlarının zaafı savunma zayıf ve son dakikalarda skoru koruyamamak.

kuzey deplasmanı, eksik kadroyla puan kaybı bekliyordum fakat son dakikaya kadar önde giriyorsun son dakika golü yiyorsun. maç genelinde puan bıraksak üzülmezdim, şu durum üzdü. yedeklerin hali içler acısı zaten, o değişiklikleri yapmayacaktık.

Keşke 3-2 yenilseydik. Öndeki ayağında top tutamaz, gerideki alanını tutamaz...

Okan hocaya yazar. Bat’s çıkacaktı . Varlığı yokluğu belli değildi. Jelert ve Sara çıkmayacaktı . Sadece bats’ı alıp 1 oyuncu yeterli olurdu. Neyse .

Ayyy ne tatlı üzülmüşsünüz. Bir daha üzülsenize. :p
hgdsghjgslgclfgjgndfhonggnerycgmeı

Son dk golü olmasa daha iyiydi ama olsun bu kadar eksiğe rağmen gene de bu da iyi.Tebrikler Galatasaray.
Batşu ve ziyeşten biraz umudum vardı olmadı.Ziyeş geç girmese gene bişeyler yapardı da kısmet değilmiş.

Nooldu izlemedim ben. Güzel oynadı mi GS. Beğendiniz mi takımınızı.

Galatasaray'ın bugüne kadar fark yediği maçlarda bile şu maçın son 15 dakikası kadar ezildiğini hatırlamıyorum.
Eksik falan fıstık geçin, koskoca Galatasaray bu yahu sahada 11 tane adam var, hoca değişiklik yapıp takımı tam bitirdi.
Dünyanın en kötü değişiklik yapan hocası olabilir bu Okan, her maç aynı şey. Her şeye rağmen 1 puan iyidir, umarım tüm takımlarımız Avrupa'da başarılı olur.

UEFA Avrupa Ligi'nde 5 gole ulaşan oyuncumuz şöyle konuştu:

“2-1 öne geçtikten sonra son dakika golleri üzücü oluyor. Bir şekilde böyle goller yemememiz lazım. Tabii ki üzüldük. Kaybetmemek önemliydi ama maç elimizdeydi. Üç puanla dönmek istiyorduk. Berabere kaldığımız için üzgünüz ama hiçbir şey bitmiş değil. Avantajlı durumdayız. her şey elimizde. İnşallah önümüzdeki maçları kazanıp üst turda olmak istiyoruz.”

“Ben gol attıktan sonra takım kazanamıyorsa bunun bir önemi yok. Goller atıp takımıma katkı sağladığım için tabii ki mutluyum; fakat kazanırsak benim için daha anlamlı oluyor. İyi ve güçlü bir takımız. Elimizden geleni yaparak üst turda olmak istiyoruz.”

“Hiçbir maç kolay değil ama gücümüzün farkındayız. İki maçı da kazanıp ilk 8’de olmak istiyoruz. Bu gücümüz var.”

Geri