Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adanaspor canım, başka takım tutmam ben.@Run sen hangi takımlısın?
Geselisin sandım bir an…Adanaspor canım, başka takım tutmam ben.
Yok, İstanbul takımları ile işim olmaz, ama Avrupa maçlarını kaçırmam hiçbir takımın.Geselisin sandım bir an…
Hayır, hep Fenerbahçe. İdmanyurdu yaşıyor mu ondan bile haberim yok. KfjfjjfYok, İstanbul takımları ile işim olmaz, ama Avrupa maçlarını kaçırmam hiçbir takımın.
Ayrıca senin de Mersin İdmanyurdu takımını tutman lazım, Fenerbahçe ne alaka.
Amatör kümedeHayır, hep Fenerbahçe. İdmanyurdu yaşıyor mu ondan bile haberim yok. Kfjfjjf
Sus sana küsüm. Doğum günümü kutlamadın…Amatör kümedebir zamanlar güzel takımdı. Kötü yönetim sonucu gitti.. bizim de sonumuz benzer olacak..
Amatöre de düştük zamanında, yine de Adanaspor!
Fenerbahçe bırak sen, kısmetin açılır. Takım kurumuş, size de bulaştı ahah
Nasıl kutlamadım, ablan star tepkisi vermişsin.. kıymetimi bil, benim doğum günümü kutlamayan kimsenin ben de kutlamıyorum bir süredir.Sus sana küsüm. Doğum günümü kutlamadın…
Aaa sorry dalmışım jfjfjjf tşk :dNasıl kutlamadım, ablan star tepkisi vermişsin.. kıymetimi bil, benim doğum günümü kutlamayan kimsenin ben de kutlamıyorum bir süredir.
Görür görmez yazdım sana..