Malatya’da doların düşününü halay çekerek kutladılar.

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Hocam Pp deki bacaklari raporladim hakkınızı helal edin
Niye. Bacak görmedin mi hiç. Tahrik mi oldun. Forumda kimseyi rahatsız etmeyen şey abdestini mi bozu. Nefsine mi hakim olamadin. Dikeldin mi? Ha nooldu.

Niye. Bacak görmedin mi hiç. Tahrik mi oldun. Forumda kimseyi rahatsız etmeyen şey abdestini mi bozu. Nefsine mi hakim olamadin. Dikeldin mi? Ha nooldu.
Bu ne şiddet bu celal. Toplumun ahlak yapısını bozuyorsun. Dinimizce de helal değil üstelik. Ben mecbur muyum setri avret yerleri görmeye? Senin yüzünden günaha giriyorum.

Bence kesin bunlar dolardan iyi vurgun yaptılar yoksa teey teyy ne

Dolarda benim gibi naptigini bilmio bi yükselio bi düsüo :S

o bacakları görünce düşen tek şey libidom.
hiç sevmem.
ha neydi dolar diyorduk.

o bacakları görünce düşen tek şey libidom.
hiç sevmem.
ha neydi dolar diyorduk.
Nasıl bişey lan. Sen bütün parayı bitir. Kaynak ara. Bulama. Sonra bir bak aaaaa vatandaş şahane mevduat yapmış. Hemen onu nasıl alırım diye plan yap. Tiyatro oyna. Bundan bahsediyorduk.

Nasıl bişey lan. Sen bütün parayı bitir. Kaynak ara. Bulama. Sonra bir bak aaaaa vatandaş şahane mevduat yapmış. Hemen onu nasıl alırım diye plan yap. Tiyatro oyna. Bundan bahsediyorduk.
haklısın abi
bir an dikkatim dagildi, konudan koptum.
üstelik bunu aylar öncesinden planla, yandasini zengin et o gece de zarar ettirme, sonra vatandaşın cebinden paraları almaya çalış.
bn bir elimi yüzümü yikiyayim

haklısın abi
bir an dikkatim dagildi, konudan koptum.
üstelik bunu aylar öncesinden planla, yandasini zengin et o gece de zarar ettirme, sonra vatandaşın cebinden paraları almaya çalış.
bn bir elimi yüzümü yikiyayim
Ama biz viop çocuğuyuz. Alt coin çocuğuyuz. Yer miyiz lan. Beş kuruş kaptırmamam. Aha and olsun.

Ama biz viop çocuğuyuz. Alt coin çocuğuyuz. Yer miyiz lan. Beş kuruş kaptırmamam. Aha and olsun.
abi o gece tokatlananlarin tamamı bir kaç kuruş daha fazla kazanmak için yatırım yapanlardi.
AKP'ye yakın olan kimse kaybetmedi o gece, bir kaç küçük yatırımcı da yandı ama o ayrı.
bu piyasada uzun vadeli yatırım yapılmayacağını ogrenemedi bizim türk milleti ne yazık ama bak sen coincisin, vur kaç taktigiyle çözersin isi

İçlerinde 18.45'ten satanlar yok tabi.

Kuru kayısı alış fiyatları açıklandığı zamanlar "kibil itmiyiriz biklintimiz bi diğildi " diyen adamlar değil mi bunlar ?

Adam akıllı ekonomi politikası hazırlayıp üretime ve ihracata dayalı işler yapıp doları 4-5 TL’nin altına düşürmediğimiz sürece;
Türkiye = cehennem / bataklık…

O halay çeken, telefon kıran, kola alıp yere döken angut andavallar olduğu sürece ve bu hükümet başımızda olduğu sürece dolar 13 te olur 20 de olur hatta 25 te olur.

Geri