- Web sitesi
- www.instagram.com
O halay çekenler şimdi zenginlerin vadeli mevduat hesaplarına faiz ödeyecekkkk teee allammmmm gerizekalılar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Niye. Bacak görmedin mi hiç. Tahrik mi oldun. Forumda kimseyi rahatsız etmeyen şey abdestini mi bozu. Nefsine mi hakim olamadin. Dikeldin mi? Ha nooldu.Hocam Pp deki bacaklari raporladim hakkınızı helal edin
Bu ne şiddet bu celal. Toplumun ahlak yapısını bozuyorsun. Dinimizce de helal değil üstelik. Ben mecbur muyum setri avret yerleri görmeye? Senin yüzünden günaha giriyorum.Niye. Bacak görmedin mi hiç. Tahrik mi oldun. Forumda kimseyi rahatsız etmeyen şey abdestini mi bozu. Nefsine mi hakim olamadin. Dikeldin mi? Ha nooldu.
Almıyorlar almıyorlar. Alsalar. Düşün yani altinsan olarak gördüğün ırkın ülkesi bile almıyor. Napayim şimdi?Yalah arabistana @Hatem
Nasıl bişey lan. Sen bütün parayı bitir. Kaynak ara. Bulama. Sonra bir bak aaaaa vatandaş şahane mevduat yapmış. Hemen onu nasıl alırım diye plan yap. Tiyatro oyna. Bundan bahsediyorduk.o bacakları görünce düşen tek şey libidom.
hiç sevmem.
ha neydi dolar diyorduk.
haklısın abiNasıl bişey lan. Sen bütün parayı bitir. Kaynak ara. Bulama. Sonra bir bak aaaaa vatandaş şahane mevduat yapmış. Hemen onu nasıl alırım diye plan yap. Tiyatro oyna. Bundan bahsediyorduk.
Ama biz viop çocuğuyuz. Alt coin çocuğuyuz. Yer miyiz lan. Beş kuruş kaptırmamam. Aha and olsun.haklısın abi
bir an dikkatim dagildi, konudan koptum.
üstelik bunu aylar öncesinden planla, yandasini zengin et o gece de zarar ettirme, sonra vatandaşın cebinden paraları almaya çalış.
bn bir elimi yüzümü yikiyayim
abi o gece tokatlananlarin tamamı bir kaç kuruş daha fazla kazanmak için yatırım yapanlardi.Ama biz viop çocuğuyuz. Alt coin çocuğuyuz. Yer miyiz lan. Beş kuruş kaptırmamam. Aha and olsun.
Kıbrıs şivesi ile sorayım o zaman "Neçin ama?"Lefty forumdan uzaklaştırılsın.
Kıbrıs şivesi ile sorayım o zaman "Neçin ama?"