Malatya’da doların düşününü halay çekerek kutladılar.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Doların düşmesine sevinilebilir fakat bu kadar da abartacak ne var ki ortada ve ayrıca Dolar yakmak nedir?
Maske ve mesafeye uyan da yok ve yeni bir varyant var ülkede, bu insanları tebrik etmek gerekiyor.

Doların düşmesine sevinilebilir fakat bu kadar da abartacak ne var ki ortada ve ayrıca Dolar yakmak nedir?
Maske ve mesafeye uyan da yok ve yeni bir varyant var ülkede, bu insanları tebrik etmek gerekiyor.
1 hafta öncesine kadar doların artışını savunan adamlar 1 hafta sonrasında doların düşüşünü halayla kutluyor. Aynı adamlar el etek öptüklerini de terörist ilan etmemiş miydi? veya terörist dedikleriyle de masaya oturup dost olmadılar mı tekrar?
Nehirler akar, kuşlar uçar, dönekler dönmeye devam eder.
bilimden, gerçeklikten uzak yaşayan insanlar güdülmeye mahkum hep.

Leftyciğim haksız olman söz konusu değil, kesinlikle katılıyorum sana.
Mevcut haber üzerinden o kadar tatlı maske mesafe konusuna değindin ki mesajını okurken tebessüm etmekten alamadım kendimi. :)

1 hafta öncesine kadar doların artışını savunan adamlar 1 hafta sonrasında doların düşüşünü halayla kutluyor. Aynı adamlar el etek öptüklerini de terörist ilan etmemiş miydi? veya terörist dedikleriyle de masaya oturup dost olmadılar mı tekrar?
Nehirler akar, kuşlar uçar, dönekler dönmeye devam eder.
bilimden, gerçeklikten uzak yaşayan insanlar güdülmeye mahkum hep.
Bilim ve gerçeklik demişken Darwin'den bir söz eklemek isterim:

"Bilim ve sanat, bir kuşun iki kanadı gibidir. Bu iki kanadı kullanabilen toplumlar uçar ve özgür olurlar. Uçamayanlar ise tavuk olur... Tavuk toplum; önüne atılan bir avuç yemi gagalarken, arkadan yumurtalarının alındığının farkında bile olmaz!"

Charles Darwin

Leftyciğim haksız olman söz konusu değil, kesinlikle katılıyorum sana.
Mevcut haber üzerinden o kadar tatlı maske mesafe konusuna değindin ki mesajını okurken tebessüm etmekten alamadım kendimi. :)
Kalabalığı görünce ilk aklıma gelen bu oldu @yeLda cığım.:)

Yani doların 17-18 gibi seviyelerden 12-13 seviyelerine düşmesi tabii ki olumlu bir durum fakat hala 1=13 sjdfsdjh
Neyi kutluyosunuz, gelen zamların hepsi aynı duruyor. :d

Bir gün öncesine kadar da ağlamaktan helak olmuştuk.. ülke olarak neyiz biz he ikizler burcu falan mı.....

Toplumun çoğu giren kazıktan fazlasıyla memnun üstüne halay çekip göbek atıyorlar

Yaktıkları dolarlar da sahte ve destesi 10 lira. Beyin ölümleri gerçekleşmiş.

Hiç unutmuyorum $ 6 TL olduğunda da bazıları gaza gelip $ yakmışlardı. Şimdi 18 den 13 e gerileyince gene aynı angutluklar, sanki hep böyle düşecek veya kalacak.
Bu tipler olduğu sürece tabiiki Tayyip gibiler bizi çok rahat manupule ederler, yediğimiz kazığı iyiymiş gibi gösterirler,.....

Geri