Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 hafta öncesine kadar doların artışını savunan adamlar 1 hafta sonrasında doların düşüşünü halayla kutluyor. Aynı adamlar el etek öptüklerini de terörist ilan etmemiş miydi? veya terörist dedikleriyle de masaya oturup dost olmadılar mı tekrar?Doların düşmesine sevinilebilir fakat bu kadar da abartacak ne var ki ortada ve ayrıca Dolar yakmak nedir?
Maske ve mesafeye uyan da yok ve yeni bir varyant var ülkede, bu insanları tebrik etmek gerekiyor.
Bilim ve gerçeklik demişken Darwin'den bir söz eklemek isterim:1 hafta öncesine kadar doların artışını savunan adamlar 1 hafta sonrasında doların düşüşünü halayla kutluyor. Aynı adamlar el etek öptüklerini de terörist ilan etmemiş miydi? veya terörist dedikleriyle de masaya oturup dost olmadılar mı tekrar?
Nehirler akar, kuşlar uçar, dönekler dönmeye devam eder.
bilimden, gerçeklikten uzak yaşayan insanlar güdülmeye mahkum hep.
Kalabalığı görünce ilk aklıma gelen bu oldu @yeLda cığım.Leftyciğim haksız olman söz konusu değil, kesinlikle katılıyorum sana.
Mevcut haber üzerinden o kadar tatlı maske mesafe konusuna değindin ki mesajını okurken tebessüm etmekten alamadım kendimi.![]()
Hocam Pp deki bacaklari raporladim hakkınızı helal edin8 den 13 e düştü.