Makyajın Gücü

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
üzülme @Mrt benim de kaşım yok. 4 ay almasam aa kaşların dolgunlaşmış tepkisi almak nedir. lari hepimize kaş dağıtsın..

robotlara kaş koymuyorlar zaten, almanya'da kimsenin kaşı yok, şaşıramazsınız buna...

al şimdi de halalar karıştı işin içine

misal normal bir insan sabahın körünün o saatinde kalkıp duştu, diş fırçalamaydı, çorapları doğru eşleştirmeydi, anahtarları unutmamaydı filan derken, kadınların picasso kesilip yüzlerini sanat eserine çevirmesi acaip bir olay. haneden çıktığında kendilerini takdir etmeliler bence. her gözüme takıldığında hayran kalıyorum. çogunda o göz boyaları hiç taşmamış oluyor üstelik... göz yahu bu santimetrik bile değil milimetrik çalışmak zorundasın ve geceye kadar bu manzara tazeleniyor ve korunuyor.

ben çok çok yüzüme bi su vurup çıkıyorum. hatta bi aralar gözlerime sürme şeetmiştim ama zaten hali hazırda küçük ve çekik japonumsu gözlere sahip olduğum için, yüzde kaybolan iki kara noktaya dönüşmüştü. anlamadığım bir şey var, yüz hattını kapsayan cildin zamanla çürüyen bir ete dönüşüp delik-deşikli, inişli çıkışlı bir hale bürünmesi kötü duruyor. bu makyajdan mı oluyor? yoksa cilt genetiğinden kaynaklı bakımsız ve ya iyi temizlenmemiş olmasından mı?

bukadar yazmaya erinmeyen
makyaj yapmayada erinmez

"bak şimdi birbirimize karşı dürüst olalım" cümlesini duyduğumda aklıma makyaj geliyor.

yabani hemen makyaj yap
bunlar sirrimizi cözdüler

Geri