Makyajın Gücü

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Evliliği düşünmeden önce bir kuru temizlemeciye götürmek kendinize yapacağınız en güzel iyiliktir..

Bazı kadınlarrr makyajı çok güzel taşıyorrrr...ben fazla sürünce maymun gibi oluyommm xd
Yabiş oturup bunlarımı izliyosunnnn aşko

bana makyaj yapsalar cadi gibi gorunurum, yani oyle hissediyorum (cildim fondoten/pudra tarzi seyleri tutmuyo). makyaji guzel tasiyabilenleri hafif, azicik kiskaniyorum

forumdaki makyaj güzellerinemi laf vurmaya calısıonuz yabani bey cok aip

maskara ve hafif ruj dışında hiçbir şey yakışmıyor bana.

Sarışınların ihtiyacı yok.
ama diğerlerine en az 8 kilo boya lazım

Aha esmerler toplandılar.
Behlül kaçar.

Ekli dosyalar

• DD164953-5AB9-460E-A9B1-2A653964C641.jpeg
    DD164953-5AB9-460E-A9B1-2A653964C641.jpeg
    165 KB · Görüntüleme: 2
Esmerin makyaj yapmasına gerek yok kaşı gözü yeter sjdkxnsjd
ya aslinda cok dogru. kaslar ve kirpikler siyah ve belirgin oldugu icin yuz daha iyi gorunuyo. ince kas modasini hatirlarsiniz herhalde.. iste benim kaslar oyle kaldi (ins bu moda geri gelir uhuh). arada aynaya bakinca kendimi mona lisa tablosu gibi hissediyorum :d iyi ki kas kalemi var

Aşırı Makyaj, karıncalı suratı full hd gösterme sanatı gibi birşey.
Sevende var sevmeyende, tercih meselesi

ya aslinda cok dogru. kaslar ve kirpikler siyah ve belirgin oldugu icin yuz daha iyi gorunuyo. ince kas modasini hatirlarsiniz herhalde.. iste benim kaslar oyle kaldi (ins bu moda geri gelir uhuh). arada aynaya bakinca kendimi mona lisa tablosu gibi hissediyorum :d iyi ki kas kalemi var
Bebeyim dediğin gibi kaş kalemi var kaş yaptırabilirsin çözüm çokkkk senin gülüşün yeter mujk :*

Geri