Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Evliliği düşünmeden önce bir kuru temizlemeciye götürmek kendinize yapacağınız en güzel iyiliktir..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sarışınların ihtiyacı var asıl makyajsız çok soluk renksiz duruyolar renk lazım xdSarışınların ihtiyacı yok.
ama diğerlerine en az 8 kilo boya lazım
Çakma sarışın olduğun içindir o canikommmSarışınların ihtiyacı var asıl makyajsız çok soluk renksiz duruyolar renk lazım xd
Sarı saç kullandığım için biliyom
Aynı ikiside sarı işte aksjxnsjÇakma sarışın olduğun içindir o canikommm![]()
Sen hiç hayatında esmer görmedin her haldeSarışınların ihtiyacı yok.
ama diğerlerine en az 8 kilo boya lazım
Şimdi buraya bi resim koyarımda nazar değerEsmerin makyaj yapmasına gerek yok kaşı gözü yeter sjdkxnsjd
Bana dm den at sana nazar duasıda okurum xdŞimdi buraya bi resim koyarımda nazar değer)
AhahaaajaAha esmerler toplandılar.
Behlül kaçar.
Hahaaahaa ben hatim indirip öyle profil yapcamBana dm den at sana nazar duasıda okurum xd
ya aslinda cok dogru. kaslar ve kirpikler siyah ve belirgin oldugu icin yuz daha iyi gorunuyo. ince kas modasini hatirlarsiniz herhalde.. iste benim kaslar oyle kaldi (ins bu moda geri gelir uhuh). arada aynaya bakinca kendimi mona lisa tablosu gibi hissediyorum :d iyi ki kas kalemi varEsmerin makyaj yapmasına gerek yok kaşı gözü yeter sjdkxnsjd
Bebeyim dediğin gibi kaş kalemi var kaş yaptırabilirsin çözüm çokkkk senin gülüşün yeter mujkya aslinda cok dogru. kaslar ve kirpikler siyah ve belirgin oldugu icin yuz daha iyi gorunuyo. ince kas modasini hatirlarsiniz herhalde.. iste benim kaslar oyle kaldi (ins bu moda geri gelir uhuh). arada aynaya bakinca kendimi mona lisa tablosu gibi hissediyorum :d iyi ki kas kalemi var
Özelden bekliyorumŞimdi buraya bi resim koyarımda nazar değer)