mak res

E
  • Kullanıcı Elif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Pembeyi kendine yakıştıran yeni prensesimiz.

Dizilere ve photoshopa olan ilgisiyle tanınır.

İlgisi olan konularda gayet aktif .
ayrıca shop yaparak rahatladıgını okumuştum bi yerde bu hoş bişey .

@mak res ; Gördüğüm kadarıyla sessiz, sakin, kendi halinde biri.
Ve çalışmalarına yapılan beğeniler için bile, profillere girip teşekkür edecek kadar alçakgönüllü, iyi bir insan.

Sohbetim olmasa da kendisiyle, az çok insan kendini belli eder, zararsız biri olarak tanıdım ben onu. Doğal, kendini kasmayan, insanlara kendini sevdirmek adına bir çabası olmayan şeffaf biri .

Ayrıca çalışmalarını çok beğeniyorum.

Umarım herşey gönlünce olur.

Sessiz, kendi halinde, kimseciklere karışmayan, Kerem Bürsin hayranı sanırım. Photoshopçulardan o da. Her şey istediğin gibi olur umarım. :cici:

mak res Forumumuzun en çalışkan bayan üyesi :)

Ayrıca bu diziye ayrı sempatisinin olduğu kanışımdayım :cici:

mak res ona pembe cok yakısmıs, alçak gönüllü söyleyeceğini lafı dolaştırmadan söyleyen biri.
Az ve öz biri.
Saygılı ve çok güzel avatarlar yapıyor :cici:

Forumdaki masum insanlardan .
Ufacık şeylerden mutlu olmayı bilen , düşünceli , çalışkan , zararsız , sakin , nazik ve yaptığı işte başarılı .
Allah o temiz kalbi gibi ömrünü temiz eylesin.

Eskiden erkek sandığım üye belkide pembe olmasa hala erkek sanan olacaktı kendisini :)
Hanım hanımcık bir uye kimseyle konuşmaz
acaba utangaç mısın nedne kimseyle kaynaşmıyorsuun ki :)

paylaşımcı bir ablamız bence moderatör olmayı ciddi anlamda hak ediyor ayrıca sıcak kanlı biri :cici:
umarım keyfi yerindedir
mak res

mak res cok saygılı seviyeli biri severim kendisi :) cok sessiz ama :dyg:
Hersey gönlünce olsun canım :)

Bak bir daha yazıyorum buraya tanımam etmem ama bu kızdaki özveri ve sabra hayranım. O avatar konusunda istenilen istekler olsun, dizilerin böyle stop motion görüntülerinin fotoğraflarını yüklemesi olsun. Tekrardan tebrik ediyorum.

hiç tanımıyorum ama beğenilerden sonra teşekkür mesajı atacak nezakete sahip.

guzel calismalari var
begeni icin tesekkuri farkli sempatiklik katmis :cici:

faza görünmeyen biri ama saygıyı hakkediyor ve saygımıda kazanmış birisi ayrıca çok kibar ve nazik:)

Kimseye karışmıyor, bulaşmıyor, kendi halinde. Açtığı konular ile forumu dolduruyor... Sabrına ve azmine hayranım.: )

Geri