mak res

E
  • Kullanıcı Elif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Forumda belki de en iyi niyetli, dürüst ve masum üyedir. Hayat boyunca iyi niyetinin ve emeklerinin değerini bilecek insanlarla tanışmasını temenni ederim.

sevgili mak res,
seni ne zaman görsem "yokuş yukarı çıkarken sigara içiyorum kulaklarıma zarar eder mi" saçmalığını hatırlayıp fütursuzca gülüyorum. farklı bi insansın. herkesten farklı ve biz bu yerde farklı insanları severiz anladın mı beni? mod. oluşunu da ayrıca kutlar başarılarının devamını dilerim

sohbet konusunda azcık kendinden bahsetmişti. o gün, anlamakta zorlandığım ama illa ki vardır bir sebebi iç sesiyle hiçbir zaman yargılamaya niyetlenmediğim cümlelerine anlam verdim.
sevgiler, saygılar efendim.

Parmagi uf olmus. Cabuk duzelir insallah.

Şu forumsa iyi niyetine inandığım en birinci kişi sensin:srl:
Sık sık muhabbet etmesekte sevildiğini bil :tatlı:

Bilgisayariyla basi belada olan uye .p
Ne zaman gorsem bi derdi var :d
Sempatik

Film tadında :T:

İnsanlık kuytusu önyargısız olan ve hayatında mutlu olmayı istediği her konuda mutlu olmasını tüm samimiyetimle istediğim insan :)

Pek sohbet ederken gormedim konu açmayı seven üyelerden sanırım. Olsun onlarda olmalı forumda =)

cinsiyetini anlamakta çok güçlük çektiğim üye kjgfdk kendi halinde o da. ufacık şaka yapsak alıncak gibi o yüzden pek bişey demicem :p

Sanki Avcılar'da oturuyor gibi tahmin ediyorum .. " Abi gel görüşelim " dese koşa koşa giderim .. Şahsına münasır biri ..

Bu forumun tartışmasız en yetenekli en dürüst en içten üyelerinden biri
kendisine olan saygım tarifsiz ..

Kendisini yeni tanıyorum ve art niyetsiz, doğal biri olduğu kanaatindeyim.

@mak res hanım merhaba, kendisinin forumlara olan ilgisi şaşkınlık yaratacak seviyede. Dünya tarihinde bu kadar fazla mesaj veya konusu olan başka kişi yoktur :) emeklerine sağlık efendim. Naçizane tavsiyem konuları tek bir başlıkta açman ve aralıklarla. Hem vermiş olduğun emeğin karşılığını konularına yapılan yorumlarla alırsın hem de forum içi ahenk bozulmaz.
Kendine iyi bak lütfen, belki de yeniden uğrarım başka gözlemlerim olursa.

Nickinden Makine Ressamı doğaçlaması çıkardım. Artık doğru mu bilmiyorum. Bir kaç forumda görmüşlüğüm var. İyi birine benziyor. Kimse ile alıp veremediği olmayan, sataşmayan, güzel yürekli insanlar takımından. Bazıları gibi geçimsizler güruhundan değil. Ne güzel.

Geri