mak res

E
  • Kullanıcı Elif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
İzlediğimiz Dizileri,
Sıkılmadan, Üşenmeden Resimsel Şekilde Bizlere Sunuyor Sağolsun. : )

Paylaşmayı Seven Üyelerden.

Hiç tanımıyorum ama beğeniden sonra özenle pm atıp teşekkür etmesi....
Çok nazik, kibar ve ince bi hanımefendi olduğunu belli ediyor.
Eksik olmasın.

çalışmalarını özlüyoruz yahu, konuşmalarından, çok temiz bir yüreği olduğu sezilebiliyor

Pek tanımasamda, fenerli olduğunu 27 yaşlarında olduğunu görmesemde kafamda Funda güzel gibi geliyor Türkçen bozuk neden olduğunu çözemesemde iyisin.

Bu hatunu ilk ''kucuk gelin'' (ya da gelinli bir sey) paylasimlariyla tanidim. Acayip sinir oluyordum,bikmadan usanmadan surekli paylasiyordu. Zaten konuya girdiginizde ekran donuyor. Her karesini tek tek print screen yapip paylasiyor. Belli ki oyle bir hobisi var. Yaptin madem bari iliski durumu karisik dizisinden yap isime yarasin, profil resmi yapayim .p

Derdim varli konular acar aradigi sarkiyi sorar. Aslinda o sorduguyla cok ciddidir ama Turkcesinin bozuk olusundan bizimkiler troll saniyor .) iste yazmaya basladigi andan itibaren sempatikligini kesfediyorsunuz.
Hangi ulkeden geldigini tahmin edemiyorum ama her haliyle sempatik biri .) Begeni yaptiginizda gelir profilinize kibarca tesekkur eder. Sasirtir sizi .)

Fotoğraf üzerinden dizinin bir bölümünü yayınlamasına anlam veremedim hala

çok tatlı bu üye ben seviyorum onu özelden konuşma sansım oldu bana avatar bileyapmıştı :)

Sitede ilk tanıştığım insan kendisi diye hatırlıyorum. Sevdiğim saydığım bir büyüğümdür.

zamaninda bana guzel avatar yapmis biri
dizileri cok sevdigini dusunuyorum resimler uzerinde calismalar yapar genelde

Caniniz mi sıkıldı, kimse size mesaj atmiyor mu, dislaniyor musunuz?

İste hepsi artik geride kaldi. Makresin bir mesajini begenmeniz yeterli (:

Saka bi yana severim onu ama bazen kizarimda. Cok muhabbetim yok ama iyi kis.

Son zamanlarda Pc ve programlarla ilgili sıkıntıları vardı. Umarım düzelmiştir hepsi.

mak res forumun en değerli onursal ve müdavimlerinden..Güzel olan herşey sizinle olsun..dilediğiniz her neyse kabul olsun diyelim ..Kolay gelsin

Kolay kolay üye sözlüğe yazmam aslında ama, mak res'e de yazılır yahu. :)
Türkçe'sinin iyi olmadığı filan söyleniyor, "Acaba o yüzden mi sadece konu açıp yorum yapmıyor?" diye düşünüyorum.
Profiline baktığınızda duvarında, teşekkür ettiği üyelerden gelen geri dönüşleri görebilirsiniz.

Bir ara sohbet konularına yazsana mak res. İnsan mısın bot musun bir görelim yahu. :)

Hiçbir fikrim yok tek bir fikrim var mak res cok tatlı beğenilerimizde attığın tesekkürler mesajı için tesekkürler mak res çok naziksin , ama daha sık çık karşımıza :p

Temiz kalpli,kendi halinde,üreterek mutluluk duyan,bir gelene on adım gidebilecek kadar yüce gönüllü,naif ve düşünceli.
Kısacası sevdiğim bir insan olarak yüzünün tebessümünün hiç solmamasını dilerim mak res.:cici:

Geri