Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adımı mahlas bile bilmezken sen biliyorsun. İşkillendim. Kimsin sen hdndjforumdaki en merak ettiğim kişi
Gelse de yırtsak biz yaftalardann
banı da açık yiğidim aslanımın küstü mü acabası
haha çok iyi
+ Beni tanımadın mı R-K? Ben Mahlas’ım.
- Yok artık, ben Mahlas’ım!
+ Haha, klasik multi refleksi... Yine inkar!
- İnkar değil, öz benlik bilinci. Forumun bilinçaltıyım ben.
+ Hmm... güzel konuşuyorsun. Tam da benim tarzım.
- Çünkü ben sensin, sen de bensin.
+ Demek öyle... peki ilk kavgayı hatırlıyor musun?
- Hangisini? “Konu başlığı yanlış yerde” diyip banladığın 200 kişiden hangisini diyorsun?
+ Hepsi benim sanat eserimdi.
- Ve ben o sergiyi yıkan R-K’yım.
+ ...yani beni trollediğini mi düşünüyorsun?
- Hayır mahlas ağam , seni reboot ediyorum. Modern Mahlas 2.0: R-K Edition.
: d
Gelip Fenerbahçe konularına yorum yapsa keşke ancak zaten burada olduğunu tahmin ediyorum.Buradadır zaten, bizi bırakıp gitmez ayrıca koyu bir Fenerbahçeli kendisi.
Yeni nickinden memnun da olabilir.Bence banı kalkınca hevesi kaçtı yasak girmek daha tatlıydı..
Konunun benim burada aktifligimle ayni zamanlarda acilmis olmasi ve suphelenen, ima edilen kisinin ben olmasi ayrica komik, guldurdu beni. Asdsf
Yok boyle 1magdur edebiyati; Ima eden kisilerin kendilerinin bana sarmis olmasi, mevzudan 1haber iletişime gecmis olmam. Cok komik cidden.
Beni Ima eden kisilere herhangi 1hayranligim olmadigi gibi herhangi 1kin,nefret, ofke vs. De duymuyorum. Herkes kendine ozeldir ama kendinizi baskalari icin bu kadar ozel saplantili gormeyi de birakmakisiniz. Nacizane tavsiyem.![]()