Mahlas'ın Forumsalcılar üzerinde yarattığı Sauron etkisi

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bir kaç kişiden şüphe duyuyorum ama netlesmiyor :d

forumdaki en merak ettiğim kişi
Gelse de yırtsak biz yaftalardann

banı da açık yiğidim aslanımın küstü mü acabası

banı da açık yiğidim aslanımın küstü mü acabası
haha çok iyi :D

+ Beni tanımadın mı R-K? Ben Mahlas’ım.
- Yok artık, ben Mahlas’ım!
+ Haha, klasik multi refleksi... Yine inkar!
- İnkar değil, öz benlik bilinci. Forumun bilinçaltıyım ben.
+ Hmm... güzel konuşuyorsun. Tam da benim tarzım.
- Çünkü ben sensin, sen de bensin.
+ Demek öyle... peki ilk kavgayı hatırlıyor musun?
- Hangisini? “Konu başlığı yanlış yerde” diyip banladığın 200 kişiden hangisini diyorsun?
+ Hepsi benim sanat eserimdi.
- Ve ben o sergiyi yıkan R-K’yım.
+ ...yani beni trollediğini mi düşünüyorsun?
- Hayır mahlas ağam , seni reboot ediyorum. Modern Mahlas 2.0: R-K Edition.

: d

Bende hiçbir etki bırakmadı. Ne yaptı size bu adam bu kadar arkadaş?

Mihri lotr benzetmesi yapmış, o da doğru ama ben hp’den gideceğim:d lord voldemort gibi biri mahlas, hortkuluklarını salmış dört bir yana, bir banlasan bin diriliyor nfjf bence eğlenceli biri:d

Komutan logar repligine dondu

+Mahlas
-Mahlas mi? Onun ben!

Son düzenleme:
@Mahlas neden gelmiyor ki? Fenerbahçeli olarak gelip de konulara yorum yapsa harika olur.

Son düzenleme:
Bence banı kalkınca hevesi kaçtı yasak girmek daha tatlıydı..

Konunun benim burada aktifligimle ayni zamanlarda acilmis olmasi ve suphelenen, ima edilen kisinin ben olmasi ayrica komik, guldurdu beni. Asdsf

Yok boyle 1magdur edebiyati; Ima eden kisilerin kendilerinin bana sarmis olmasi, mevzudan 1haber iletişime gecmis olmam. Cok komik cidden.

Beni Ima eden kisilere herhangi 1hayranligim olmadigi gibi herhangi 1kin,nefret, ofke vs. De duymuyorum. Herkes kendine ozeldir ama kendinizi baskalari icin bu kadar ozel saplantili gormeyi de birakmakisiniz. Nacizane tavsiyem. :)

• Kahkaha
Tepkiler: RK
En büyük mü bilmiyorum ama çok büyük herif...

• Kahkaha
Tsklr ilgi alaka ve ozleminiz için...

Konunun benim burada aktifligimle ayni zamanlarda acilmis olmasi ve suphelenen, ima edilen kisinin ben olmasi ayrica komik, guldurdu beni. Asdsf

Yok boyle 1magdur edebiyati; Ima eden kisilerin kendilerinin bana sarmis olmasi, mevzudan 1haber iletişime gecmis olmam. Cok komik cidden.

Beni Ima eden kisilere herhangi 1hayranligim olmadigi gibi herhangi 1kin,nefret, ofke vs. De duymuyorum. Herkes kendine ozeldir ama kendinizi baskalari icin bu kadar ozel saplantili gormeyi de birakmakisiniz. Nacizane tavsiyem. :)

Şekerim, geçtiğimiz aylarda ben pek çok konu açtım. Benim bu konuyu başlatmış olmamın senle bir ilgisi yok. Emin olabilirsin. W'nin seneler önce üye sözlüğünü açtığı bir rumuzun mahlas olup olmadığı muhabbeti dönmüştü. Onun üzerine açtım.

Keyifli forumlar

Arka Sıradakiler - Mavi Sakal olayi gözümde canlanıyor. :d
1'de Ciglik filmi... katil her seferinde yakin 1i çıkıyor ya hani...
Junior Orti kizmasin ama adssdf benimde 1kac senaryom var, yani forumda gecirdigim bu 1kac aylik zaman zarfinda yonetimde ya da degil... 1ileri kasti Mahlas'mis gibi yapip Mahlas olayini surduruyor, gibi geliyor. :d
ya da kendisini bunalttiginiz icin , bu muhabbetleri yapmamak icin, farkli nick'ler almis ama sizden baska orijinal kimse ol'a'maz egonuzdan mi¿ nedir bilemedim... dislamalarinizdan sebep sessiz kaliyor'dur, aciklamak istemiyordur, belki... Yani forumdaki multi/fake muhabbeti yapanlarin bende bıraktıgi izlenim bu.

Sunu da anlamiyorum ; Mahlas'i bu kadar kotuleyip, dilinizden dusurmeyip , sonrasinda onun kendini acik etmesini bekliyorsunuz.
Hem Mahlas'sa Mahlas. Herkes sizi sevmek , fikirlerinize ortak olmak zorunda mi?
Mahlas'i konustugunuz kadarin az1 miktarini yani mini minnacik kadar da siz anilsaniz ortaligi yikiyorsunuz. Ama Mahlas ve dilinizden dusurmedikleriniz olunca konu baska 1boyut kazaniyor.
Mahlas ya da multi/fake olarak yorumladiginiz ve dilinizden dusurmediklerinizden 1iolsa nolcak? Derdiniz tam olarak nedir ? Ben bunu merak ediyorum. -hikayesini bilmiyorum.- Yani yonetim dururken üyelerin surekli dedektif gibi onu ortaya çıkartmaya çalışma çabası... kendini multi/fake çözmeye adamislik... nedir Allah aşkına? Madalya fln mi takacaklar? Ne katacak sizin onu çözüp cozmemeniz? Size duyulan Guven duygusunu Arsa çıkarmaya mi calisiyorsunuz? Kime neyi kanitlamaya cabasindasiniz? Amac ne yani? 1 de soyle 1durum var : 1ileri tarafindan teyit edilecek her gelen... ne kadar da içler acısı 1durum, kendini buna adayanlar icin...

Forum burasi, vakit gecirilme yeri. İnstagram paylasimlarin yorum yapan tayfanin sabitteki konumu gibi burasi. Takıldığım forumdan farklılığı daha aktif uyeler, daha canlı yorumlar vs. olusu.
Ama 1tutturmussunuz da multi/fake.
Abi, yonetim var mi?var. Siz nıye üyeleri bu mevzular yuzunden rahatsiz edip duruyorsunuz ki? Ciddi ciddi mevzusunu yapıp ardina "şaka yaptik, takiliyoruz" diyerek isin içinden siyrilmaniz da pek gülünç. Hala 1acik arayip "ben söylemiştim size mahlas,diye" beklemedesiniz ki verdiğiniz rahatsızlık icin özür dilemekten de yoksunuyorsunuz.

@Mihri Kimin buna sebeple yorum yaptigi kisinin kendisi de biliyor. Hatta siz degil miydiniz 1konu da "mutli oldugunu dusunuyorlar" diyen? tabi, bunu ortmek istiyorsa'niz, örtün. Ama burada azbucuk vakit geciren 1i , kimin attigi mesajla kime vurgu yapildigi bilinir. Ki o bilmisligi de yine o kisilerin yuzunden... ayrica @Mihri 1yorumunuzda Mahlas olarak anildiginizi soylemistiniz.
Noldu da ikna oldular Mahlas olmadiginiza? Yani cokta ilgilenmiyorum ama bu etiketi yiyip sonrada baska uyeler icin "acaba bu Mahlas' mi" deme süreci ne kadar zaman aldı?

Bu arada @R-K İle de dilimizden dusurmuyoruz sayenizde. Bize ozel selamlasma bile yaptik. Afsfs baktık toparlayan yok. isi eğlenceye vurduk.

Son düzenleme:
  • Kahkaha
Geri