Mahlas'ın Forumsalcılar üzerinde yarattığı Sauron etkisi

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Mahlas deyince hemen hemen birebir the Lord of the Rings tepkileri geliyor forum'da. Gandalf gibi, Galadriel gibi replikler veriliyor bu konu üzerine.

Onu yok edemezsin, illâ çıkar bir yerden.

Buralarda bir yerdedir o. Hepimizi görüyor.

gibi gibi

Sauron’un gözü dediğiniz şey aslında Mahlas’ın 7/24 açık sekmesi. adam bizi gözetliyor ordan

orta dünyada Mordor vardı, bizde Mod’lar var ikisini de aşmayı sadece Mahlas biliyor.

İlk defa birşeyi çok merak ediyorum binlerce karakter sokuyor foruma bir iki olabilir hadi neyse fakat eskiden aldığı nickleri şuan aktiflestirmesi zekice görünüyor demek ki yıllardır bunu planlıyor bilmiyorum ne istedigini

En son benim yuzumden banlanmisti :emoji_smiling_imp: Ruh hastasi gibi birsey. Insan baskasinin nickine neden takili kalir etikenmiyor diye. Hayir sanane ben rahatsiz olmuyorum sana ne oluyor :D

Hiç gitmemiş gibi hep buralarda sanki..

Cinsiyeti konusunda bana nedense kadın gibi geliyor ters köşe yapıp erkek olarak takılıyor..

• Korkunç
Tepkiler: ne
Erkek olarak kodladim ama ben......

Yazıları o şekilde evet ama her türlü kendini saklayan biri bunuda saklar diye düşünüyorum tanıyan eden gören yok nasılsa..

Bana da özelden muhakkak yazar asla esgecmez :d

Ne yazıyor ki?

Bu arada eskilerden aktif olmayan birini bulup hesabını almak çok zor bir şey değil. Uğraşsam ben de yapabilirim. Bu işsizliği ona yaptıran ne işte onu merak ediyorum

Geri