Mahlas olduğunu düşündüğünüz nickler hangileridir ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@L_ senin de cinsiyetini çok merak ediyorlarmış. Basın açıklaması yapacak mısın? : )

• Hehe
Tepkiler: ne
profile girince bilgiler kısmında male yazıyor neyini merak ediyorlar

Bizzat senin açıklama yapmanı sanırım. Bunlar bazen her şeye inanır, bazen de bir şeyi kolay kabullenmezler. Allah kolaylık versin : )

Bu arkadaşın bende uyandırdığı hissi tarih etmem mümkün değil..
Muhatap olmadan önce metoklopramid şart..
Ciddiye alınacak birisi değil..
Kişiliği maalesef oturmamış arkadaşın..

• Beğenmedim
Tepkiler: 0
mahlas , klaus match up 'ı dünya tarihinin görmemiş olduğu bir finale tanıklık edebilir, işi gücü bırakıp patlamış mısır ve buzlu kolamla birlikte bu kapışmayı izlerdim

• Kahkaha
hummingbird ve Mahlas(GeN) forum oyunlarinda birbirine laf atmasini gorunce benm sifati esgal.
44.jpg
bu kafayi yasamak icin neler vermezdim

• Beğenmedim
ya valla sana 2 dir cevap vericem düşünüyorum düşünüyorum ama bulamıyorum, kelime haznemde seni tarif edebilecek " sözcük " maalesef yok çok orjinal insansın vesselam

• Kahkaha
Serçecim senin konuların niye böyle ya... Vuu, cim dedim, en son Sür. e cığım demiştim, o gün bugündür, kızceğize dert olduk, sorum bitmez ricam bitmez yok anksiyetem depreşti yok kornişim düştü,
cım-cim dedim mi sıkıntı, gece 3:17 filandır mesela film müziği açmışımdır ağliyayım diye, hemen yazarım, bu hayat niye böyle ya? derim. Dün, Sür. değil, onun gibi bir bacıma yazmışım, 3:31 sahurda mısın?
Beni geceleri yatırmak zordur.

Bu hayatın falanları filanları acayip canımı sıkıyor. Hadi gidip içelim. Çiçekçi geçer çiçek alırız, mutlu oluruz belki, anlık.

Konu neydi ya, aa evet mahlas, benim nikim mahlas.

• Hehe
Ay napim arkadaşım bu forum ancak böyle çekiliyor ahahah

güzel bir konu
mahlas inanılması güç kişilik karmaşası yaşayan 78 nicki bulunan forumsala kene gibi yapışmış pis bir vuku

onu GEN olarakta biliyorum

Emirden sonra kim olduğu ne olduğu çözülemeyen oydu galiba

• Wow
Bengü mahlas şuan :d

Hiç tanımıyorum geldiğimden beri adı dillerden düşmedi :) ama taktir ettim içten içe ahahahahaha

ilk geldiğim dönem sanırım çoğu mahlas olduğumu düşünmüştü kjkjkjkhkh

insanların psikolojisini bozmayı başarabilmiş gerçekten. mahlasla yatıp mahlasla kalkıyorlar. tebrik etmek lazım kendisini. banı açılsa forumun yarısı komadan çıkacak gibi duruyor.

Bizim donemde GeN foCus papaz patron 31 gibi nicklerle bulundu.Hatta bir dönem GeN nicki ile yönetim kadromuzda yer aldı.Ama bu kadar meşhur ve unlu değildi sonrasında mahlas nicki ile sahalara dönüp meşhur olan kişi

• Wow
Geri