Mahlas olduğunu düşündüğünüz nickler hangileridir ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Bizim donemde GeN foCus papaz patron 31 gibi nicklerle bulundu.Hatta bir dönem GeN nicki ile yönetim kadromuzda yer aldı.Ama bu kadar meşhur ve unlu değildi sonrasında mahlas nicki ile sahalara dönüp meşhur olan kişi
Bu şahıs bana ircte birini hatırlatıyor yA nicki Zail di owner admin dj yetkili kim varsa nicklerini taklit eder userleri kandırırdı ;) aynı kişi bile olabilirler

Bu şahıs bana ircte birini hatırlatıyor yA nicki Zail di owner admin dj yetkili kim varsa nicklerini taklit eder userleri kandırırdı ;) aynı kişi bile olabilirler
Hayır zaiL dediğimiz adam tüm irc aleminin ve forum camiasinin yakından tanıdığı biri bu mahlas denilen adam onun eline su dahi dökemez suan ki bir baska platformun ve suan için türk irc tarihindeki köklü sunucuların kurucu sahibidir kendisi ama artık bıraktı elini ayağını çekti.Belki başka bi zaiL olabilir malum nickler benziyor bazen

Hayır zaiL dediğimiz adam tüm irc aleminin ve forum camiasinin yakından tanıdığı biri bu mahlas denilen adam onun eline su dahi dökemez suan ki bir baska platformun ve suan için türk irc tarihindeki köklü sunucuların kurucu sahibidir kendisi ama artık bıraktı elini ayağını çekti.Belki başka bi zaiL olabilir malum nickler benziyor bazen
Yani ircte online nickleri taklit etmek çok kolay değildir çok profesyöneşce yapıyordu adam aynı anda üç nickle bana yazmıştı neyseki IQ yüksek yemedim hahafsfa

Kadın kılığına girip sizi kendine aşık etsinde görün kimmiş mahlas

Bengü diyorum ya ??

Mahlas bana ulaş pm den çok ciddi hayranının bi kaç tüyo istiycem senden kjkjkjkj

Mahlas rüşvet verdi bana 5 tane yeni üyelik açtım ona. her üyelik başına 5.000 lira teklif etti 25.000 trink havaleyi de yolladı hemen. bir değil birden fazla kişiden şüphelenin derim.......

Beste, Veysel, Aşklı bir nick de vardı

aysel fenaydı ya kopmalık
burdaki acayip nicklerin mahlas olma olasılığı % 90dır

Geri