Mahlas olduğunu düşündüğünüz nickler hangileridir ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Olayı çözümleyelim kim nedir kim Mahlas değildir bilelim.
Beni bile Mahlas sandınız bakalım kaç nicki var : D
Mahlas sen başla kime benzettiler seni :)))

[T.T.] , Coolumsu, DeveAlper, kamil bilmem kaç. :D

banlı listesinde “kevaşe marulu ile kahpe fırçası” nickleri var sjsjsjjs, ben miyim acaba diye düşündüm nickleri alan ama gen fake üyelik muhtemelen… bu yaratıcılığa bakılırsa ben de mahlas olabilirim. (bütün sevdiklerimi HAYIR BEN MAHLASIM diyerek destek olmaya davet ediyorum)

Zamanında çok nick değiştirince ve multi hesaplar alınınca, geriye kalanlar için büyük yüzdeyi oluşturduğum için olur olmaz herkes ben sanılmaya başlanmıştı. O yüzden bu sıkıntıyı sonlandırmak ve sizleri de bu tarz belirsizlik durumlarından kurtarmak adına artık tek hesap ve nickle takılacağım. Mahlas son nickimdir. İnanan inanır, inanmayan inanmaz ona bir şey yapamam ama bu nickten başka nickim bulunmamaktadır ve olmayacaktır da. Yarışmacı arkadaşlara başarılar. :)

Şuraya bi multi dedektörü kuralım bence @Chelt canım ban atmak istiyor multileri atalım:$

banlı listesinde “kevaşe marulu ile kahpe fırçası” nickleri var sjsjsjjs, ben miyim acaba diye düşündüm nickleri alan ama gen fake üyelik muhtemelen… bu yaratıcılığa bakılırsa ben de mahlas olabilirim. (bütün sevdiklerimi HAYIR BEN MAHLASIM diyerek destek olmaya davet ediyorum)
Ya sen nasıl bişeysin ya Sjsjsjs

Geri