Mahalle yanarken..

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bu hesabı özelikle aradım Google’da hesabı gördüm tepkilerden dolayı silinmiş sonra çok ustaca farklı hesaplarla aynı fotoğraf isimler farklıydı artık her ne ise..
FFC5A32B-8AC0-4755-AAF4-184DA91F3D42.jpeg

Herne olursa kim yada kımler olursa yanliş bir paylasım . çünkü bu tarz deprem yangın vb seyler yada doğal afetler memleket din dil ırk mezhep ayırmıyor. ateş düştüğü yerı yakar.

bakınız suan forumda bile kımseler gulmuyor. kısaca bu tarz seyler ınsanlıktan uzak kısılerın paylasımı
beddua etmıyorum ama sunu dıyorum kım bu acı gunde ınsan ayrımı yapar ALLAH`indan bulsun

Yani yazmamayım diyorum buna bulaşacağıma çalıya dolanayım diyorum ama bir yere kadar. Yönetim olarak neden bu adama gerekli yaptırımları uygulamıyorsanız cidden şurayı sallamayan ben bile hayret ediyorum. Bakın bu tip insanlar her zümrede her ülkede her şehirde her ırkta var. Nasıl bir çocuğun babası katilse çocuğa nasıl katil muamelesi yapmamamız bizim insanlığımızsa burada başı kapalı birinin densizliğide islama yansıtılamaz. Bu adam her defasında aynı şeyi yapıyor ama yeter bizimde bam telimiz var. Al yabani kekosu bunları paylaşmayı unutmuşsun ben ekleyeyim dedim.

20201030_191718.jpg

20201031_005040.jpg

20201030_191727.jpg

Yani yazmamayım diyorum buna bulaşacağıma çalıya dolanayım diyorum ama bir yere kadar. Yönetim olarak neden bu adama gerekli yaptırımları uygulamıyorsanız cidden şurayı sallamayan ben bile hayret ediyorum. Bakın bu tip insanlar her zümrede her ülkede her şehirde her ırkta var. Nasıl bir çocuğun babası katilse çocuğa nasıl katil muamelesi yapmamamız bizim insanlığımızsa burada başı kapalı birinin densizliğide islama yansıtılamaz. Bu adam her defasında aynı şeyi yapıyor ama yeter bizimde bam telimiz var. Al yabani kekosu bunları paylaşmayı unutmuşsun ben ekleyeyim dedim.

Ekli dosyayı görüntüle 19775

Ekli dosyayı görüntüle 19776

Ekli dosyayı görüntüle 19777
Fosil sen neye alındın başındaki örtüyü kendine mi algıladın paylaşımdaki seni rahatız eden nedir yazarken düşünerek yaz konuyu bana bağlama ben açık konuşurum zaten eğer ki birilerini hedef alacaksam

Fosil sen neye alındın başındaki örtüyü kendine mi algıladın paylaşımdaki seni rahatız eden nedir yazarken düşünerek yaz konuyu bana bağlama ben açık konuşurum zaten eğer ki birilerini hedef alacaksam

Benim burada ne demek istediğimi çok iyi biliyosun ama çok güzel salağa yatıyosun. Ya da ciddi manada yatamıyosun sorun burda. Sen her defasında eline geçen en ufacık kozla dine islama saldır bişey yok biz bişey diyince fosil oluyoruz. Yok öyle yağma artık. Yapmacaksın bu kadar basit kardeşim. insanmıyorsan istemiyorsun bsg olup gidersin olur biter. Senin niyetini burada cümle alem biliyor. Hep bi eziğe yatma hep bi bok atma hep bi aşağılama yok öyle bişey. yapmayacaksın kardeşim çok istiyosan aç kendine bi sayfa sen ve senin gibi örümcek ağı bile tutmayan beyinleri topla oraya körler sağarlar ve beyinsizler olarak birbirinizi ağırlayın.

Bu yeni yetme ergenlerden bi cacık olmaz ,çok duygusuzlar çok.

iki oy fazla alacam diye seni desteklemeyene terörist diyerek konsolidasyonun suyu cikartilirsa aha böyle kutuplaşma olur. Neyse ki buna benzer paylaşım yapanları şu an emniyet toplamaya başlamış. Ha bişey çıkar mı çıkmaz ama terbiyesizligin de sınırı olmalı.

Z kuşağının yüz karaları bunlar.
Düşmanımız Yunanistan yardım gönderiyor.Diğer düşmanımız İsrail arama kurtarma ekiplerini gönderiyor.
Onlar düşmanımız ise bunlar kim?

Z kuşağının yüz karaları bunlar.
Düşmanımız Yunanistan yardım gönderiyor.Diğer düşmanımız İsrail arama kurtarma ekiplerini gönderiyor.
Onlar düşmanımız ise bunlar kim?
Provakator. Z kuşağı falan değil bunlar.

Benim burada ne demek istediğimi çok iyi biliyosun ama çok güzel salağa yatıyosun. Ya da ciddi manada yatamıyosun sorun burda. Sen her defasında eline geçen en ufacık kozla dine islama saldır bişey yok biz bişey diyince fosil oluyoruz. Yok öyle yağma artık. Yapmacaksın bu kadar basit kardeşim. insanmıyorsan istemiyorsun bsg olup gidersin olur biter. Senin niyetini burada cümle alem biliyor. Hep bi eziğe yatma hep bi bok atma hep bi aşağılama yok öyle bişey. yapmayacaksın kardeşim çok istiyosan aç kendine bi sayfa sen ve senin gibi örümcek ağı bile tutmayan beyinleri topla oraya körler sağarlar ve beyinsizler olarak birbirinizi ağırlayın.
Din ile alakası ne evet sevinenlerin büyük kısmı muhafazakar kesim ben olanı söylerim çekinmem başbakanından tutun en alt kesimden bireyine ayrıştırma yapılmıyor mu sen bana değil onlara iki laf söyle gavur İzmir ben demiyorum ,buralara deprem uğrasın diye Allah’a sitem edende ben değilim bak yazımda fotoğrafın üstünde ne yazıyor iyi bak oku sahte hesap olma ihtimali var provokatif kişilerde olasılığı olabilir sen görüntüye takıldın galiba benim zaten kavramlarla sorunum yok hepsi sıkıntı teşkil ediyor zaten ha muhafazakar ha milliyetçi ha laik benimle hiç bağdaşmıyor

Şu yabani herifini gören, ne olduğunu bilen biri var mı?

Forumdaki birçok üye gerçek, birbiriyle görüştü yüzyüze. Onların her yazdıklarını ciddiye alabilirim. Fakat bu yabani gibi tipleri tanıyan gören var mı arkadaşlar?

Biyerlerden kopyalayıp yapıştırdığı kaynağı olmayan provokatif konulara itibar edip müslümanlara kin beslemeyin.

Geri