Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Fosil sen neye alındın başındaki örtüyü kendine mi algıladın paylaşımdaki seni rahatız eden nedir yazarken düşünerek yaz konuyu bana bağlama ben açık konuşurum zaten eğer ki birilerini hedef alacaksamYani yazmamayım diyorum buna bulaşacağıma çalıya dolanayım diyorum ama bir yere kadar. Yönetim olarak neden bu adama gerekli yaptırımları uygulamıyorsanız cidden şurayı sallamayan ben bile hayret ediyorum. Bakın bu tip insanlar her zümrede her ülkede her şehirde her ırkta var. Nasıl bir çocuğun babası katilse çocuğa nasıl katil muamelesi yapmamamız bizim insanlığımızsa burada başı kapalı birinin densizliğide islama yansıtılamaz. Bu adam her defasında aynı şeyi yapıyor ama yeter bizimde bam telimiz var. Al yabani kekosu bunları paylaşmayı unutmuşsun ben ekleyeyim dedim.
Ekli dosyayı görüntüle 19775
Ekli dosyayı görüntüle 19776
Ekli dosyayı görüntüle 19777
Fosil sen neye alındın başındaki örtüyü kendine mi algıladın paylaşımdaki seni rahatız eden nedir yazarken düşünerek yaz konuyu bana bağlama ben açık konuşurum zaten eğer ki birilerini hedef alacaksam
Provakator. Z kuşağı falan değil bunlar.Z kuşağının yüz karaları bunlar.
Düşmanımız Yunanistan yardım gönderiyor.Diğer düşmanımız İsrail arama kurtarma ekiplerini gönderiyor.
Onlar düşmanımız ise bunlar kim?
Din ile alakası ne evet sevinenlerin büyük kısmı muhafazakar kesim ben olanı söylerim çekinmem başbakanından tutun en alt kesimden bireyine ayrıştırma yapılmıyor mu sen bana değil onlara iki laf söyle gavur İzmir ben demiyorum ,buralara deprem uğrasın diye Allah’a sitem edende ben değilim bak yazımda fotoğrafın üstünde ne yazıyor iyi bak oku sahte hesap olma ihtimali var provokatif kişilerde olasılığı olabilir sen görüntüye takıldın galiba benim zaten kavramlarla sorunum yok hepsi sıkıntı teşkil ediyor zaten ha muhafazakar ha milliyetçi ha laik benimle hiç bağdaşmıyorBenim burada ne demek istediğimi çok iyi biliyosun ama çok güzel salağa yatıyosun. Ya da ciddi manada yatamıyosun sorun burda. Sen her defasında eline geçen en ufacık kozla dine islama saldır bişey yok biz bişey diyince fosil oluyoruz. Yok öyle yağma artık. Yapmacaksın bu kadar basit kardeşim. insanmıyorsan istemiyorsun bsg olup gidersin olur biter. Senin niyetini burada cümle alem biliyor. Hep bi eziğe yatma hep bi bok atma hep bi aşağılama yok öyle bişey. yapmayacaksın kardeşim çok istiyosan aç kendine bi sayfa sen ve senin gibi örümcek ağı bile tutmayan beyinleri topla oraya körler sağarlar ve beyinsizler olarak birbirinizi ağırlayın.