Madem burası forum, ben de soracam

• Kullanıcı climax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bunu sizin adınıza söylemiyorum ama kadı da olsa taraflı davranıyor deyip bahane bulurduk emin olun. Basit bir şekilde ''haksız yere trafik cezası yedim, ben suça konu trafik cezasının kesildiği tarihte su hastanede doktor olarak görev yapıyordum. Aracım da şuradaydı'' bu kadar bir cümle bir kursanız dahi değerlendirilir. Kimse sizin dilekçenizi yırtıp atmaz. Önemli olan sizin konunun içeriğini ve ne istediğinizi yazmanız. Yoksa her şey bahane olur hocam. O kadar da düşünmeyin.
Mesela geçen sene nöroloji doktoruna gittim. şikayetimi dile getirdim. tahliller yapldı her şey normaldi. Sadece demirim 8'di. bana şu var mı, evet dedim, bu var mı evet dedim, ilaç ve reçete yazdı gittim. Eczanede epilepsi ilacı yazmış. Epilepsi teşhisi koymuş bana. ilacı içtikten sonra sabaha kadar krizlere girdim. Abim ve kardeşim de doktor onların yönlendirmesiyle beyin ve sinir cerrahisine gittim. oradaki doktor bir ton laf söyledi o doktora. Ne yapayım şimdi bak suçu kimde bulayım. Onu doktor yapanda mı, onu geçiren hoca da mı. Kanunda da hata olabilir, Hakim de hatalı karar verebilir. Üst mahkemeler var. Örnekteki gibi. :)
".... Hastanesi başhekimliği'ne

... tarihinde hastanenizde muayene, tetkik ve tedavi edildim.

Sonrasında, ICD10: G40, epilepsi tanısı kodlandığını öğrendim. Bu kodlamanın sehven olduğunu düşünüyorum. İleride sürücü belgesi sağlık yeterliği ve işe giriş konularında haksız bir engelle karşılaşmamak adına, bu hatanın hem hastane otomasyon programı hem de e-nabız sistemi üzerinden düzeltilmesini ve tarafıma bilgi verilmesini saygılarımla arz ederim.

TC
Ad soyad
Telefon
Adres

İmza.

Dilekçeyi sekreterliğe verdikten sonra evrak kayıttan gelen evrak sıra numarasını not edin.

".... Hastanesi başhekimliği'ne

... tarihinde hastanenizde muayene, tetkik ve tedavi edildim.

Sonrasında, ICD10: G40, epilepsi tanısı kodlandığını öğrendim. Bu kodlamanın sehven olduğunu düşünüyorum. İleride sürücü belgesi sağlık yeterliği ve işe giriş konularında haksız bir engelle karşılaşmamak adına, bu hatanın hem hastane otomasyon programı hem de e-nabız sistemi üzerinden düzeltilmesini ve tarafıma bilgi verilmesini saygılarımla arz ederim.

TC
Ad soyad
Telefon
Adres

İmza.

Dilekçeyi sekreterliğe verdikten sonra evrak kayıttan gelen evrak sıra numarasını not edin.
Ahahaahahahah, bu çok iyiydi :D
Tamamdır hocam ben de size trafik cezasına itiraz dilekçesi hazırlayayım :D

Ahahaahahahah, bu çok iyiydi :D
Tamamdır hocam ben de size trafik cezasına itiraz dilekçesi hazırlayayım :D
Aslında güzel dilekçe yazarım :) aynı hinlik bizde de var. E nabız diye belirtmek lazım. Onu yazınca bakanlık bilişim şubeye yazı yazmak zorunda kalıyoruz :)

eskiden okullarda dilekçe yazmayı öğretiyolardı
hala var mı acaba

Geri