Teşekkürler tavsiye için.yada ismi sim'li olarak parildasin![]()
Hiçbir zaman parıltı sevmediğim için böylesi bana göre hoş.:cici:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkürler tavsiye için.yada ismi sim'li olarak parildasin![]()
Teşekkürler tavsiye için.
Hiçbir zaman parıltı sevmediğim için böylesi bana göre hoş.:cici:
Tabii ki,istediğin bir şey olursa söyleyebilirsin.tamam Alaz buda senin farkin![]()
rica ederim imzalari,avatarli begenirsem .Almayan kimsede olursa burdan kendime çalabilirmiyim
?
tamam.Kapalı bir bayanim.Bana göre yaparsan sevinirim.Acele yok ne zaman yaparsan.Tesekkur ederim[emoji5]
Tabii ki,istediğin bir şey olursa söyleyebilirsin.
İmza konusunda ben yetenekli değilimdir,uğraşmaya vaktim yok ama avatar isteğin olursa beklerim. :cici:
tamam.Kapalı bir bayanim.Bana göre yaparsan sevinirim.Acele yok ne zaman yaparsan.Tesekkur ederim[emoji5]
Yinemi kucuk cikmis baska forumdada boyle oluyordu tapatalk cihazindan kaynaklanmis olabilir.Of ya hayat bana kucucuk
Ama niye kucuk cikmis kullandiginda :/
Mavera her zaman (:
Yarın ilgilensem ayıp olur mu? :dyg:
Olmaz tabi ne zaman uygun olursan :şirine:
Yarın ilgilensem ayıp olur mu? :dyg:
Avatarı ve imza için söz verirsen tabii ki. :cici:Sevgili Kardeşim Bana avatar ve imza yaparmısınız ?
Ricada bulunsam![]()
Avatarı ve imza için söz verirsen derken :-)
İnşAllah beğenirsin :cici:
-![]()
![]()
-![]()
![]()
Avatarı ve imza için söz verirsen tabii ki. :cici:
Tamam uygun bir şeyler bulursam yapacağım. :cici:
Yaparsan kullanıcam. Ama imzam yine bu olsun... Sadece daha okunaklı olsun... En altına yada yanına Bilgi - İnanç -Eylem eklersin.
Avatarım da yine kağıt ve kalem franksiyonları kullanırsın :-)
Şartları yerine getirdiğinde severek kullanırım. Restful kardeşimin di şuan kullandığım. Arada değişmek gerek. Allah ondan razı olsun.
BİLGİ - İNANÇ - EYLEM
Yaparsan kullanıcam. Ama imzam yine bu olsun... Sadece daha okunaklı olsun... En altına yada yanına Bilgi - İnanç -Eylem eklersin.
Avatarım da yine kağıt ve kalem franksiyonları kullanırsın :-)
Şartları yerine getirdiğinde severek kullanırım. Restful kardeşimin di şuan kullandığım. Arada değişmek gerek. Allah ondan razı olsun.
BİLGİ - İNANÇ - EYLEM