M|Çalışmalar.

Konu sahibi son olarak 1945 gün önce görüldü

Teşekkürler tavsiye için.
Hiçbir zaman parıltı sevmediğim için böylesi bana göre hoş.:cici:
tamam Alaz buda senin farkin :) rica ederim imzalari,avatarli begenirsem .Almayan kimsede olursa burdan kendime çalabilirmiyim :)?

tamam Alaz buda senin farkin :) rica ederim imzalari,avatarli begenirsem .Almayan kimsede olursa burdan kendime çalabilirmiyim :)?
Tabii ki,istediğin bir şey olursa söyleyebilirsin.
İmza konusunda ben yetenekli değilimdir,uğraşmaya vaktim yok ama avatar isteğin olursa beklerim. :cici:

Tabii ki,istediğin bir şey olursa söyleyebilirsin.
İmza konusunda ben yetenekli değilimdir,uğraşmaya vaktim yok ama avatar isteğin olursa beklerim. :cici:
tamam.Kapalı bir bayanim.Bana göre yaparsan sevinirim.Acele yok ne zaman yaparsan.Tesekkur ederim[emoji5]

İnşAllah beğenirsin :cici:
6kmmY0.png
-
WZbbWm.png

3aAA20.png
-
aDXXP4.png

Avatarı ve imza için söz verirsen tabii ki. :cici:
Avatarı ve imza için söz verirsen derken :-)
Yaparsan kullanıcam. Ama imzam yine bu olsun... Sadece daha okunaklı olsun... En altına yada yanına Bilgi - İnanç -Eylem eklersin.
Avatarım da yine kağıt ve kalem franksiyonları kullanırsın :-)
Şartları yerine getirdiğinde severek kullanırım. Restful kardeşimin di şuan kullandığım. Arada değişmek gerek. Allah ondan razı olsun.

BİLGİ - İNANÇ - EYLEM

Yaparsan kullanıcam. Ama imzam yine bu olsun... Sadece daha okunaklı olsun... En altına yada yanına Bilgi - İnanç -Eylem eklersin.
Şartları yerine getirdiğinde severek kullanırım. Restful kardeşimin di şuan kullandığım. Arada değişmek gerek. Allah ondan razı olsun.

BİLGİ - İNANÇ - EYLEM
Tamam uygun bir şeyler bulursam yapacağım. :cici:

gA24p3.png

Bana bunu getirin :D Gözleri kahverengi olanından istiyorum :o

L4ZYNj.png

Bunu da alabilirim :D

BİLGİ - İNANÇ - EYLEM
po0p7r.png
-
RV0la7.png

WZ0Llm.png

bende kırmızı tonlarında ilda nickim için ufak boyda avatar istiyorum :$

Geri