Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eksik olmayın.Lupe Forumun son zamanlarda dikkat ceken uyelerinden. Yazdigi mantikli yorumlarina bakacak olursak iyi bir gozlemci. Kendisine hos geldin diyor, daha fazla gormek istiyoruz.
Bilmukabele datlım.Lupeciğimi yeni yeni tanımaya başladım ama inanılmaz tatlı bir insan olduğunu anlamak için uzunca bir süre geçmesi gerekmiyor. Olaylara bakış açısını beğeniyprum. Altı dolu cümleler kuruyor ve mizahi yönünü de seviyorum. Pozitif bir insan, iyi ki buralarda![]()
Aşk olsun.:gh:İlk defa görüyorum.
Bana nick değıstiriceksiniz bu gidişle,Luppo gibi .) sevıyoruz
Sen de öylesin.Sözlük konusunu aradım ben de, iyi oldu denk geldiğim.
Dobra ve nokta atışı yorumları ile dikkatimi çekiyor.
Oldukça doğal, samimi ve sevilesi. :LolnLo:
Belki miyoptur
Daha yakından takip edeceğime şüpheniz olmasın.! Şiirini bulmuş bir kadını görmezden gelmek büyük aptallıktır. <<<
kéşfinize kesf.Coktan kesf etmistim.
Yeni yeni görüp gözlemleme şansımız oldu, biraz isyankâr biraz da karamsar yanı var. Kaslı erkeklere bayılırım demesi dışında ki tüm yorumları gayet güzelhoş geldin diyelim.
iyi bir gözlemciymiş
gözleri ne renk
sempatik sevimli ponçik birine benziyor
Tabi siz bilmiyorsunuz, yeni üye olduğum sıralar buhranlı buhranlı tüm uyeleri gözlemledim.Izlenimci bir kişilik.
Anı yakalayabilen bir yetenek.
![]()
Impresyonist olan Mikolajczak'in yapmis olduğu bir portre uygun Lupe hanima.
Gözüm bir yerlerden ısırsın isterim.
Bu kadarcık mı?Yeni yeni tanımaya başladığım, tanıdıkça mutlu olup sevdiğim kalbi ve düşünceleri güzel üye.
Reyn.. mevzusunda hayal kırıklığı yaşatsada, şu hayatta herkesin muhakkak bir hayal kırıklığı olduğu gerçeğini göz önünde bulundurarak "olsun ne yapalım" diyebildik en azından.
Efendim esasen kendilerini Nietzsche ve Rilke arasında kalmış Salome'ye benzetiriz ama bu benzetme karakterinden ziyade yaşam öyküsünde gizlidir belki de kimbilir. Kırbaçsız gezmez ama ürkütmemek için pek gösterdiğini sanmam, yinede dikkatli olmakta fayda var. Zekidir, hoşsohbettir, cana yakındır.
Severiz, selam ederiz.