Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Seçim söz konusu değil, Lozan konuşuluyor.Seçim tarihi zaten belli.
2023 Türkiye genel seçimleri, en geç 18 Haziran 2023
Adam ISO9001 Belgeli bir çılgınSeçim söz konusu değil, Lozan konuşuluyor.
Sözleşme gereği çıkarılması yasaklanan petrol - doğal gaz çıkarabileceğiz. Lozan 2023’de bittikten sonra İsmail(temsili);Seçim söz konusu değil, Lozan konuşuluyor.
Kime ne için yanıt verdim, önce onu oku. Noel hediyen de halâ ulaşmadı bana.Seçim söz konusu değil, Lozan konuşuluyor.
Sen iyi bak kime ve hangi mesaja cevap vermişsin İsmailim. Noel baba sana hediye getirmediyse demek ki uslu değildin. Ben hediyeni Noel babaya teslim ettim. Şikayetini Noel babaya yap.Kime ne için yanıt verdim, önce onu oku. Noel hediyen de halâ ulaşmadı bana.
Pardon, yanlış bir alıntı olmuş. Konu da farklıydı.Sen iyi bak kime ve hangi mesaja cevap vermişsin İsmailim. Noel baba sana hediye getirmediyse demek ki uslu değildin. Ben hediyeni Noel babaya teslim ettim. Şikayetini Noel babaya yap.
Hangi konuydu canım? O başlıkta da benim mesajıma mı cevap vermiştin yoksa orada da mı bir yanlışlık oldu?Pardon, yanlış bir alıntı olmuş. Konu da farklıydı.
Yağmur hanıma olacaktı cevabım. Araştırırken yanlış sekmeyi açmışım.Hangi konuydu canım? O başlıkta da benim mesajıma mı cevap vermiştin yoksa orada da mı bir yanlışlık oldu?
Güldür Güldür Show'da da bu konu işlenmiş.Petrol sondajları başlıyor artık. Dolar artık isterse 50 lira olsun
Kıvırlar şimdi siyasal islamcılar. Bunların hayatı yalan ve iftira.ek süreler devreye girdi, 2071 yılına uzadı.
Ne zaman geliyorlar el öpmeye, bekliyor muyuz daha :/Lozan antlaşması bitince ilk defa özgür bir ülke olarak yer altı kaynağımız olan güneş enerjisini tüm dünyaya satacağız ve herkes bizim elimizi öpecek. İyiki bitiyor bu hain Lozan antlaşması.