Lozan Antlaşması 2023'de Bitecek, Biz de Madenlerimizi Çıkarabileceğiz

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Candansayar'ın ifade ettiği gibi; gizli maddeler olmadığı ortaya çıkınca başka komplo teorileri ile devamı gelecektir.
Selçuk Candansayar

Peki, 2023 yılında Lozan’ın gizli maddeleri olmadığı “ortaya çıkınca” ne olacak? İnsanlar, gizli madde yokmuş birileri bizi kandırmış mı, diyecekler? Tabi ki hayır. 2023 yılında bu kez, “içimizdeki ajanların” Lozan’ın lağvedilmesine karşı çıkarak bize ihanet ettikleri fikri yayılmaya başlayacak. Dışardaki düşmanların içerdeki işbirlikçilerine yönelecek öfke. Biz aslında çok üstünüz ama düşmanlarımız içimize sızan ajanlarıyla bizi güçsüz bırakmaya çalışıyorlar mesajı dolaşıma girecek.

Çok heyecanlıyım!!!
1 hafta sonra hasret bitiyor, 100 yıllık kölelik bitiyor, özgür ve zengin oluyoruz. Avrupa ve Ameriga şimdi düşünsün. Her ülkede insanlar Türkiye'ye göç için kuyruklar oluşturacak!!!!
Siz heyecanlı değilmisiniz @ultrAslan ve @ismail89?

• Beğenmedim
Tepkiler: 0
Çok heyecanlıyım!!!
1 hafta sonra hasret bitiyor, 100 yıllık kölelik bitiyor, özgür ve zengin oluyoruz. Avrupa ve Ameriga şimdi düşünsün. Her ülkede insanlar Türkiye'ye göç için kuyruklar oluşturacak!!!!
Siz heyecanlı değilmisiniz @ultrAslan ve @ismail89?
Asıl köle sensin, senin kölelik bitecek gibi de değil

2016 da çıkmış bir yazıyı 2023 başında tartışmak?

Bir de bitecekmişiz?

Sizinkiler aday olmaktan korkusuna her toplantıda Okey oynayıp, sonra da aday konusunu görüşmedik diyorlar. Acınacak durumdasınız ama bilmiyorsunuz.

@melnur benim hediyem gelmedi.

2016 da çıkmış bir yazıyı 2023 başında tartışmak?

Bir de bitecekmişiz?

Sizinkiler aday olmaktan korkusuna her toplantıda Okey oynayıp, sonra da aday konusunu görüşmedik diyorlar. Acınacak durumdasınız ama bilmiyorsunuz.

@melnur benim hediyem gelmedi.

2016 yılında bir kahvehanede başlayan safsata, 2023'de biteceğine inanılıp gözleri bu tarihe çeviren kahvehane ahalisi için şuan tartışmak normal bence :)

Sizinkiler dediğiniz 6'lı masa ise biz söylemekten bıktık ama yineleyelim seçim tarihi açıklansın bakın aday nasıl açıklanıyor. :) 13. cumhurbaşkanı millet ittifakının adayı olacak ve 20 yıldır çektiğimiz çile son bulacak #azkaldı. :)

bazı şeyleri bilmek için alim olmaya gerek yok; lozan'ın imza altına alınması 24 temmuz olduğu için, eğer haziran 2023'te rte iktidarı kaybederse bu hikaye yok olmayacaktır, aksine daha da dallanıp budaklanıp "türkiye şahlanmasın diye siyonist güçler bir olup iktidarı devirdi" gibi bir noktaya evrilecektir. paranoid şizofreniden mağdur komplo teorisyeni kitlenin hiç "yanılmışız" dediğini gördünüz mü? eğer olaylar söyledikleri gibi olmadıysa, mutlaka ama mutlaka tüm dünyanın birlik olup aksine çalıştığı bir şeyler olmuştur. karşınızdaki insanları iyi tanıyın.

Burada heba oluyorsunuz güzel senaryolarınız var

Asıl köle sensin, senin kölelik bitecek gibi de değil
Almanya'da mı Lozan'ın içerisinde de asıl ben köleyim?
Gene sabah sabah ne içtin İba?
Lozan kölelik anlaşması değilmi ve haftaya sona erince Türkiye bağımsızlığına erişmiyormu?

Lozan kölelik anlaşması değilmi ve haftaya sona erince Türkiye bağımsızlığına erişmiyormu?
Çalışıyorum ne dediğini anlamakta zorluk çekiyorum derdin ne

Çalışıyorum ne dediğini anlamakta zorluk çekiyorum derdin ne
Lozan antlaşması 100 yıl sonra bitecek ve kaynaklarımızı kullanma hakkımız olacak diyen ve böylece zengin olacağız diyen tayfa kim koçum?
Hadi kıvırmadan cevapla.

Gene gerginsin bugün. Anladın demi senin tayfanın devamlı böyle salladığını. Ama önce bayağı inanmıştın bu uyduruk hikayelere doğru söyle.
Yo değilim sürekli siyasete çekiyorsun beni çok övdüğün Almanya'nın tadını çıkar bırak buralarda el parçalamayi hayatını yaşa

Yo değilim sürekli siyasete çekiyorsun beni çok övdüğün Almanya'nın tadını çıkar bırak buralarda el parçalamayi hayatını yaşa
Koçum bu lafları bana diyeceğine Lozan bizi köle yaptı, 2023'de bitecek, bağımsız olacağız ve yeraltı kaynaklarımıza sahip olarsk zengin olacağı diyerek her b*ku siyasete alet eden ve yalan söyleyen siyasal islamcı uyuzlara söyle.
Ben zaten burada hayatın tadını çıkartıyorum, tuzum kuru, karnı aç ama burnundan kıl çektirmeyen akılsızlarla biraz eğleniyorum.

Seçim tarihi zaten belli.

2023 Türkiye genel seçimleri, en geç 18 Haziran 2023

Geri