Lozan’ın gizli maddelerinin yürürlükten kalkmasına 7 gün kaldı arkadaşlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Asıl köle sensin, senin kölelik bitecek gibi de değilÇok heyecanlıyım!!!
1 hafta sonra hasret bitiyor, 100 yıllık kölelik bitiyor, özgür ve zengin oluyoruz. Avrupa ve Ameriga şimdi düşünsün. Her ülkede insanlar Türkiye'ye göç için kuyruklar oluşturacak!!!!
Siz heyecanlı değilmisiniz @ultrAslan ve @ismail89?
2016 da çıkmış bir yazıyı 2023 başında tartışmak?
Bir de bitecekmişiz?
Sizinkiler aday olmaktan korkusuna her toplantıda Okey oynayıp, sonra da aday konusunu görüşmedik diyorlar. Acınacak durumdasınız ama bilmiyorsunuz.
@melnur benim hediyem gelmedi.
2023'e girdiğimiz an mı yoksa 24 temmuz imzalama gününde mi doluyor. kafada deli sorular : /Lozan’ın gizli maddelerinin yürürlükten kalkmasına 7 gün kaldı arkadaşlar.
Almanya'da mı Lozan'ın içerisinde de asıl ben köleyim?Asıl köle sensin, senin kölelik bitecek gibi de değil
Çalışıyorum ne dediğini anlamakta zorluk çekiyorum derdin neAlmanya'da mı Lozan'ın içerisinde de asıl ben köleyim?
Gene sabah sabah ne içtin İba?
Lozan kölelik anlaşması değilmi ve haftaya sona erince Türkiye bağımsızlığına erişmiyormu?
Lozan antlaşması 100 yıl sonra bitecek ve kaynaklarımızı kullanma hakkımız olacak diyen ve böylece zengin olacağız diyen tayfa kim koçum?Çalışıyorum ne dediğini anlamakta zorluk çekiyorum derdin ne
Ben dedim mi git diyenlere SorLozan antlaşması 100 yıl sonra bitecek ve kaynaklarımızı kullanma hakkımız olacak diyen ve böylece zengin olacağız diyen tayfa kim koçum?
Hadi kıvırmadan cevapla.
Gene gerginsin bugün. Anladın demi senin tayfanın devamlı böyle salladığını. Ama önce bayağı inanmıştın bu uyduruk hikayelere doğru söyle.Ben dedim mi git diyenlere Sor
Yo değilim sürekli siyasete çekiyorsun beni çok övdüğün Almanya'nın tadını çıkar bırak buralarda el parçalamayi hayatını yaşaGene gerginsin bugün. Anladın demi senin tayfanın devamlı böyle salladığını. Ama önce bayağı inanmıştın bu uyduruk hikayelere doğru söyle.
Koçum bu lafları bana diyeceğine Lozan bizi köle yaptı, 2023'de bitecek, bağımsız olacağız ve yeraltı kaynaklarımıza sahip olarsk zengin olacağı diyerek her b*ku siyasete alet eden ve yalan söyleyen siyasal islamcı uyuzlara söyle.Yo değilim sürekli siyasete çekiyorsun beni çok övdüğün Almanya'nın tadını çıkar bırak buralarda el parçalamayi hayatını yaşa
Seçim tarihi zaten belli.Almanya'da mı Lozan'ın içerisinde de asıl ben köleyim?
Gene sabah sabah ne içtin İba?
Lozan kölelik anlaşması değilmi ve haftaya sona erince Türkiye bağımsızlığına erişmiyormu?