Maç Sonucu Liverpool - Galatasaray ( 4-0 )

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bence Liverpoolun buraya kadar demesi gerekiyor.Merhamet edecek gibi değiller

Umarım kuştaşların akibetini yaşamayız Allah korusun

Bu arada, şeyi soracağım:
GS savunma yapabiliyor mu? Daha önce hiç yapmışlar mı?

Asprilla 1 tane şampiyonlar ligi maçına çıkmadı hatırladığım kadarıyla. Çıktıysa da 10 dk oynamıştır hatırlamıyorum. Neden aldık bu adamı? Lig için mi? Nhaga’yı neden yazmadık o zaman? Orta sahaya dinamizm katardı. Vitrim maçları bunlar, en azından orta saha opsiyonun olurdu. Kenarda Icardi’n varken neden Barış forvet oynuyor mesela? Bırak kenarda Icardi’yi sok Barış’tan ne kadar kötü olabilir? En azından ayağına gelirse atar hiçbir şey yapmazsa pas kanalı olur. Barış’ta koşudan fizikten başka ne var? Şu maça neden Sane ile başlamadın mesela? Roland’ı kaç kere oynattın sağ uçta? Kurban olayım hocam ya. Ah be hocam ya…

Sayılmayan gol hangisi, ben takip edemedim? Karşı kaleye atamıyoruz diye tribe girip bizimkilerin kendi kalelerine attığı mı sayılmadı?

Liverpool da çok karakterli takım. Kendi atmadığı golü saydırmıyor. Bu devirde kaldı mı böyle insanlar?

Alnınaaa
Koyaaarkeeen
Vedaaa
Buuusemiii
Yüzüüümeee
Bu türlüüü
Bakmayacaaaktııın

8-9 olmadığı için üzüldük. Maçın ilk dakikasından itibaren yatan Galatasaray skor 2-0 olunca yere yatmadı. Futbolu çirkinleştiren ne varsa bu kulüpte. Öyle ki bir ara arne slot ve Liverpool oyuncuları bile artık gülmekle yetindi. Sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın hatta dünyanın gider çukurudur Galatasaray

Önce buralara bir gelin de,

artık bugünkü futbolda herkes içeride dışarıda bu seviyede 4-5-6 gol atıp- yiyor,

buralarda yenen goller önemli değil. Acıtmıyor, biz de atıyoruz artık.

Şimdi ben önce şuna bakarım eleştirmeye ve dalga geçmeye çalışırken, ben kimim?

GALATASARAY GÜCÜ YETMEMİŞ ELENMİŞTİR.

New York Waiting GIF by Muppet Wiki

Çok yumuşak bir oyun.
Koskaca 90 dk da 1 tane sarı kart çıkmadı.
2.yarı 10 dk da 4 gol yedin 1 i ofsayt diye iptal edildi. Mal gibi bekleyip yumuşak karşılıyorsun.
Sert oynayıp şöyle 2 3 tekme sallasan rakibe korkup gelemeyecek üstüne.
Okan ne zaman değişiklik yapsa takım dağılıyor. Bu çok ciddi bir problem.

Geri