Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hay ağzın bal yesin be.Bu yemekleri yaparken yanında dedikodu yapacak biri gerek. Ey yönetim leavme bey için önlük hediye edin. Forumun markası önemli.
Ben bile bu kadar özenmemişim diyebilirim.d Lütfen devamı gelsin. Teşekkürler

en sevdiğim pilavvvvvEvvet sevgili dostlar
Haftaya bomba gibi başlamak isteyenler
Akşam ne yemek yapacağım ben yine diye deliryum geçiren hanımlar
Yengenin üzerinden bu yükü alaraktan güzel bir jest yapmak isteyen beyler
İşte size çok pratik ve ipten alan bir tarifle geldim.
TAVUKLU ARPA ŞEHRİYE PİLAVI
Bu yemek için
6 adet kemiksiz tavuk but, 2 Su bardağı arpa şehriye, 2 kuru soğan, 1 diş sarımsak, baharatlar ve biraz zeytinyağına ihtiyacınız var. hepsi bu
önce biraz zeytinyağıyla butları tavada kızarıncaya kadar pişirin. tavuklar piştikten sonra aynı tavada ince ince doğradığınız soğanları kısık ateşte karamelize bir ton alana kadar kavurun. sonlara doğru sarımsağı da ekleyip biraz daha pişirin. sonrasında şehriyeleri ekleyip bir iki dakika daha döndürdükten sonra 3 bardak kaynar suyu ekleyip ardından tavukları da ekibe dahil edin. en üste de bir dilim limon bırakalım. tavanın kapağını kapatıp kaynayana kadar yüksek ateşte kaynadıktan sonra da altını kısarak düşük ısıda suyunu çekene kadar pişirin, pirinç pilavı mantığı... hepsi bu kadar. afiyet olsuuun <3
ayranı nasıl köpürttün diye sormayın onu hanım yaptı
Ekli dosyayı görüntüle 121150

teşekkür ederim canımm afiyet olsun <3en sevdiğim pilavvvvv
ellerine sağlık![]()
kabına sığmıyordu diyelim :pAyran bardaktan tasmis karşiiiiim.
kabına sığmıyordu diyelim :p

şu an nirvanadayım. bunun bi tık üstü gaydir zaten.bi erkeğin ulaşabileceği en seksi nokta güzel yemek yapmasıdır.
çok teşekkürler morsalkım. evet bak şalgam iyi bir seçenek. biz ailece asitli veya katkı maddeli içecekler tüketmemeye çalışıyoruz.Şalgamda ne giderdi yanında. Maharetinizden doğan ellerinize sağlıkk.:d
şu an nirvanadayım. bunun bi tık üstü gaydir zaten.

hatta konsomatris diyebiliriz @ilahimorluk 'un dediği gibi.....
cihat bişi demesin pls .shatta konsomatris diyebiliriz @ilahimorluk 'un dediği gibi.....
hemşeri olma ihtimalimiz %kaç?Ric ederim ki.
Şalgamı gir çık tükettiğimden yemeklerin yanında da seçebiliyorum. Tavuk, kuşbaşı, dolma. kavurma vs bunlarda çok albenili oluyor.
Yüzde 0.00000 ((hemşeri olma ihtimalimiz %kaç?