Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"O susarken, sigara içerken, bakarken, uyurken, severken, solurken. Sanki bunalımı bile rahatlatıcı. O varken ya da yokken. Teninin bu denli güzelliği sonsuz durgunluktan kaynaklanıyor ve bana bu sonsuz yeryüzünden, yaşamdan ve ölümden daha da sonsuz geliyor. İşte bu duygu nedeniyle onunla olmalıyım, onsuz bile olsam."
"Zamanla aram pek iyi değildir.
Bunun dışında kendimi şanslı sayarım yine de...
Yalnız kalmakla ilgili bir sorunum yok. Sadece
nefesini sevdiğim birinin
yakınlarda olması beni rahatlatır.
Bencilce bi şey, biliyorum.
Ama birbirimize ihtiyacımız olduğunu hissediyorum
ve bunu değerli buluyorum.
Zaman nefes almakla geçen günler değil,
birinin aklında olmakla ilgili biraz.
Hayatın kronometresini sen değil, senin yanındaki tutar.
O kadar..."
"-bir gün tanıştığına memnun olan insanlar,başka bir gün alışmak zorunda olduklarına mı mecbur kalmalıydı hep?
Bu fasıllar sizi de çok üzmemiş miydi?
Kadehleriniz yalnızlığa kalkarken,birilerinin masanın
etrafından yanlışlıkla sizi süzdüğünü ve aslında sizi yavaş yavaş öldürdüğünü göremiyor muydunuz yoksa? "
"Dönemez bizden giden düşlerimize..
Giderken düşlerin kırıklarını bıraktılar ellerimize.
Zaman aldı onarmak.
Yordu..
Yine de düşler sapasağlam yerlerine konuldu.
Düşler olmayınca üşüyor çünkü insan..
"Sonra çıkıyorsun dışarı,bakıyorsun Güneş hâlâ tepede.Bir sigara yakıyorsun ve yıllardır kurduğun cümleyi bilmem kaçıncı kez kuruyorsun; -Napalım,kısmet değilmiş.."
"Kalbime çok yakın olan insanları sebepsiz yere hayatımdan çıkarırken tattığım o tuhaf acıdan haz aldığımı fark ettiğim gün gökyüzüm,dünyam öldü.O günden sonra bir daha ne sevdim,ne özledim."