Günlük Litürji Tonlamaları

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Yaslan göğsüme sevdiğim.
Benim gönlüm gök gibidir,açık deniz gibidir.
Pas tutmaz benim içim,yeryüzü gibidir.
Toprak gibidir.
Sen ki bulut gibisin.
Güneş gibi bazen..
-Erdem Bayazıt

Hiç sevmediğim çikolatayı kaşıklayasım,içimdeki taşları pirinçlerden ayıklayasım var -.-

Avatarindaki kadinin yuzunu bulana kadar evirip cevirdim telefonu.
Yazmadan cikmayayim dedim .

Sayfani gule gule kullan. Guzel bi isim bulmussun. Begendim ...

"Tanrı seni turuncu bir akşamda peydahlamış olmalı.Başka bir açıklaması olamaz şarap tadı veren dudaklarının.
Sen şimdi gideceksin ve yasaklayacak William ilkeleri sana dair şarkılar çalınmasını radyolarda.

Sen şimdi gideceksin
Tüm bedenler iltica edecek ve tüm aşklar sakat doğacak.
Devlet denetimi altında yapılacak intiharlar, tüm şehir leş gibi aşk kokacak.."

"Seks her yerdeydi. Çok da bir anlamı yoktu. Bulunması zor olan şey aşktı. Onu arasanız bile, birçok insanda yoktu ve bulsanız da, tam orada, önünüzde duruyor olsa bile, etrafta bu kadar seks varken nasıl yaşayabilirdiniz ki?"

"Tanrı seni turuncu bir akşamda peydahlamış olmalı.Başka bir açıklaması olamaz şarap tadı veren dudaklarının.
Sen şimdi gideceksin ve yasaklayacak William ilkeleri sana dair şarkılar çalınmasını radyolarda.

Sen şimdi gideceksin
Tüm bedenler iltica edecek ve tüm aşklar sakat doğacak.
Devlet denetimi altında yapılacak intiharlar, tüm şehir leş gibi aşk kokacak.."

... Çok yazıp çok sildim , ama bunu çok beğendim. gitmesin kimse , hep kalsın ait olduğu yerde.

"Gecelere küfrederken hasret kırdı çene kemiğimi, sustum...
El sallamak isterken yıldızlara, aklıma geldi kolumu havaya kaldırdığımda, ben ellerimi senin ellerinde unuttum.
Yıprandıysa eğer bir parça içinde bulunduğun zamanın dilimi, yak yelkovanı ne olur, bırak akrep zehirlesin kendini.
Sen sayfayı çevir, sen yüzünü diğer yana çevir, sana gülümsediğimi, sana kendimi serdiğimi göreceksin, sen yüzünü bu tarafa doğru çevirirsen beni göreceksin. Yalın, duru, saf... "

Ne zaman akşam yemeğine geç kalsa, onun ya beni aldattığını ya da sokakta ölü olarak yattığını düşünür,
hep ikincisi için dua ederim.

10487303_554362321338984_4665425146178170984_n.jpg

"Kötü değilsin belki ama kötülüğe alışmışsın..
Ayağıyla kenara itenler,ellerini tutmak isteyenlerden daha cazip geliyor sana. Harcanıyorsun.."

"İçimde biriken hislerin birdenbire patlayarak
beni zerreler halinde dağıtacağından korkuyorum."

-İçimizdeki Şeytan-

"Sen dünya üzerindeki milyarlarca tereddütlü kadından sadece birisin.
Yarım bırakılmış bir türkü, bir adamın elvedasına maruz kalmış müstakbel bir eş.
Gelinliği kapının arkasında, bit pazarından beş liraya alınmış, 3. kalite mavi renk bir askıda kalmış bir veda busesi.
Ağustos sonu Eylül başı, sıcağın son demi,
iki yakası bir araya gelmeyen bir devlet memurunun kazara olan son kızı.
Tırnak uçlarında dökülmeye yüz tutmuş oje,kırmızı..
ve gözlerinde yorgun bir adamın senelik izni için kurulmuş iki ağaç arası salıncak.
Nedir biliyor musun bendeki?
Neyse bilme.
Seni çok sevdim, bu da benim ayıbım olsun."

"İmlâmızı bozmuşlar gramerle.
Düzeltilmeyecek kadar derin,kötü kaynamış kemiklerimiz
aşka,hayata,insana..
Şimdi kim düzeltmeye kalksa zerremizi,eğreti dururuz kendi kendimizde.
İyisi mi böyle kapkara bir ünlem gibi kalalım sözün bittiği yerde.."

Geri